5 aggasztó jel, hogy a pasid még nem nőtt fel
2019-03-11  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Napjaink világa nem csupán elfogadja, és természetesnek véli, de még romantikus vonásokkal is felruházza azokat a férfiakat, akik sosem nőnek fel igazán. Sajnos, ezért a nők néha túl nagy árat fizetnek egy kapcsolatban.

Ezek a férfiak általában nagyobb előnyre tesznek szert egy házassággal is, hiszen egy gondoskodó nő mellett alapvetően boldogabbak, egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak lesznek, mint agglegény korunkban. De a másik fél esetében korántsem biztos, hogy valóban profitál majd egy ilyen viszonyból.

Gondolj csak bele, hogy a párod olyan tulajdonságai, amelyek most még esetleg szexinek és mókásnak tűnnek, azok egy házasságban, a gyerekek, a mindennapos háztartás, és pénzügyi nehézségek mellett már elviselhetetlen súlyt tehetnek majd a válladra.

Szerencsére Te is elkerülheted ezt a helyzetet, ha már az első randin figyelsz az alábbi 5 jelzésre.

1. jel: Mindent Neked kell elintézni helyette

Ebbe a kategóriába tartozik, ha mindig Neked kell elpakolnod a dolgait otthon, ha Veled vásároltat ajándékot a saját családjának karácsonyra, vagy épp Neked kell befizetned a lejárt számláit. Amikor bármit elront, vagy baj történik, akkor is Neked kell vállalni a felelősséget, és rendbe hozni mindent. Egyszer csak azon kapod magad, hogy kifogásokat keresel, és magyarázatokat gyártasz, amelyekkel önmagad előtt is igyekszel őt jobb fényben feltüntetni. Azok az emberek, akik nem nőnek fel, azok a felnőtt léttel járó nehéz döntéseket, és munkát áthárítják a hozzájuk legközelebb állókra, jelen esetben Rád. Ilyenkor meg kell állnod, és komolyan elgondolkoznod, hogy miért is engeded ezt neki.

2. jel: Bepánikol, ha szóba kerül a gyerekvállalás és az elköteleződés

Néhány randi után valószínűleg elkezded tervezgetni a közös jövőtöket. De ő nem! Az olyan férfi, aki igazából még mindig egy nagyra nőtt gyerek, ettől a helyzettől azonnal szabadulna. Ekkor magadat okolod, és elhalasztod a témát egy következő beszélgetésre. Máskor próbálod viccesen, vagy bármilyen finoman megközelíteni ugyanezt a kérdést, de az eredmény mindig ugyanez lesz: döbbenet és pánik a szemében, majd menekülés. Az ilyen viselkedés mindenképpen furcsa, hiszen elméletben beszélgetni a közös jövőtökről, megismerni a másik életről alkotott elképzeléseit, teljesen természetes dolog.

3. jel: Szüntelenül figyelmeztetni kell

Észreveszed, hogy folyamatosan zsörtölődsz vele, mégsem tudod abbahagyni. Attól tartasz, hogy ha nem emlékezteted őt mindig arra, amit épp meg kellene tennie, akkor magától sohasem fogja. Állandóan frusztrált vagy, és rosszkedvű, mert egyszer sem tartja be, amit megbeszéltetek. Panaszkodik, hogy folyton nyaggatod, de amikor komolyan szeretnél vele elbeszélgetni erről, akkor leállít. Itt megint Neked kell elgondolkodnod: az ilyen viselkedés arra utal, hogy valaki, hiába felnőtt ember, mégse vállal felelősséget saját tetteiért, és minden alkalommal, amikor panaszkodsz, Téged fog okolni a kapcsolatotok megromlásáért.

4. jel: Kerüli a komoly beszélgetéseket

Amikor megpróbálsz leülni, és felnőtt módjára megbeszélni Vele a problémákat, akkor valószínűleg elüti a helyzetet egy poénnal, azonnal témát vált, zavartan nyomkodja a telefonját, vagy egyszerűen csak megfordítja a beszélgetést, és arról kezd el panaszkodni, hogy Te mit csinálsz rosszul. A konfrontáció az a szituáció, amit minden áron igyekszik elkerülni, és minden ilyen alkalommal azon kapod magad, hogy Te kérsz tőle elnézést a hibáidért.

5. jel: Az érdeklődési köre és a baráti társasága egy középiskolás gyerekére emlékeztet

Ha szórakozni megy a barátaival, akkor újra kamasszá válik. Nem tudja kontrollálni magát, ha alkoholt iszik, vagy gyerekes dolgokon szórakozik a haverjaival. Egy éretlen férfi nem tudja, hogyan kell viselkedni és bánni egy felnőtt nővel, és próbálja magát távol tartani egy elköteleződéstől. Igazából nem is lehet valódi romantikus kapcsolatot kialakítani egy olyan emberrel, aki inkább a barátaival tölti a szabadidejét, és olyan dolgokért rajong, amikért a tizenéves kamaszok. Ők sokkal inkább egy anyát keresnek, semmint felnőtt párkapcsolatot.

Ha ezek alapján felismerted, hogy egy gyerekkel élsz együtt, akkor jobb, ha megállsz egy pillanatra, és komolyan elgondolkozol, hogy tényleg ő az a férfi, akivel együtt szeretnéd leélni az életedet, és rábízni a boldogságod. Ha nem, akkor itt az idő, hogy megtedd az első lépést, és új életet kezdj!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.