4 örök divattrend, ami mindenkinek jól áll
2019-01-27  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Ha öltözködésre kerül a sor, sokunk bizonytalanodik el egy-egy új fazon vagy különleges minta és színkombináció láttán, ekkor pedig általában legyintünk: ’Á, ez nekem úgysem áll jól!’. Sőt, a világsztárok és a plakátokon pózoló szupermodellek fantasztikus fotóit nézegetve még azt is hajlamosak vagyunk megkérdőjelezni, hogy valami, amit eddig viseltünk, vajon tényleg úgy néz-e ki rajtunk, mint gondoltuk. Mutatunk azonban 4 trendet, amelyekkel kapcsolatban fel sem merülhet a kétség szikrája sem, mert bizony mindenkinek jól áll.

Bőrdzseki

Szerencsére ma a bőrkabát már nem csak a motorosok és rocker fiatalok ’kiváltsága’, hanem teljesen beszivárogva a mainstream trendekbe egy sokoldalú, számos stílusban felhasználható ruhadarab lett.  Persze vannak, akik inkább preferálnak egy elegáns ballonkabátot vagy a sportosabb ’pufit’, de az már mindig igaz lesz – méghozzá mindenkire –, hogy egy szép bőrdzsekivel nem nyúlhatunk mellé. A jó minőségű bőrkabátok ugyanis időtállók, stílusukban pedig nem csak ’vagányak’, hanem elegánsak is lehetnek, attól függően mivel kombináljuk őket. Könnyedén dobhatunk fel és tehetünk izgalmasabbá velük bármilyen outfitet, ha pedig rövid, körülbelül derékig érő szabást választunk, még karcsúsítanak is, mivel kiemelik testünk legvékonyabb részét.

Magas derekú farmer

A pár éve már újra aranykorát élő ’high-waisted’ trend nem véletlenül vált ilyen népszerűvé, hiszen rengetegen fedezték fel a köldök-kidobós és csípő mutogatós 2000-es évek után, hogy egyáltalán nem muszáj alsóneműt villantani ahhoz, hogy dögösek legyünk. A magasderekú farmerek optikailag hosszabbítják a lábakat – még magassarkú nélkül is –, kiemelik a feneket, és közben egy karcsúsító bodyhoz hasonlóan rejtik el a kis extra husikat vagy a hasi felesleget. Fazonból pedig tengernyi választékunk van, így akkor is voksolhatunk a magas derékra, ha ’skinny-ben’ mutogatnánk lábaink formásságát, vagy ha azt szeretnénk, hogy egy ’boyfriend’ vagy ’mom jeans’ szabás ápoljon és eltakarjon.

A-vonalú ruha

Igen, végre egy ruha, amellyel biztosak lehetünk benne, hogy szédítően jelenünk meg az esti randin, elegánsan a csütörtöki meetingen vagy akár bohókás-sikken a hétvégi városnézésen. Az A-vonalú ruhával nem foghat senki mellé, hiszen azon kívül, hogy legkarcsúbb részünk emeli ki a derekunknál, utána lefelé haladva a szoknyája már szélesedve libben és fodrozódik, gyönyörű nőies alakot biztosítva ezzel mind a kerekebb idomokkal rendelkező, mind a fiúsabb testalkatú hölgyeknek.

Bokacsizma

Azt mindannyian tudjuk, hogy a csizma választás nem egyszerű, hiszen ha túl rövid a szára, az zömökké teheti a lábakat, a hosszabbaknál pedig számolnunk kell a végtelenül vontatott küzdelemmel: furcsa hosszban van elvágva, eltűnik benne a vádlink, lötyög a lábszárunkon és furán néz ki, vagy épp túl szoros és nem tudjuk becipzározni. Mindenki ismeri a tortúrát. A bokacsizmák azonban minden szempontból tökéletesek: hosszuk pont a lábak legvékonyabb részét hangsúlyozza ki (1-2 centiméterrel a boka felett), és hordhatjuk őket nadrággal, szoknyával, röviddel, hosszúval, vastaggal vagy vékonnyal. Szerencsére ma is olyan népszerűek, mint bármikor, ezért igazán könnyű dolgunk van, ha egy újabb gyönyörű darabra vadászuk. Tegyük is meg nyugodtan, hiszen ez az az őszi-téli lábbeli, amely mindenkinek jól áll, kortól, testalkattól stílustól függetlenül.

Forrás: Activebeauty

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.