4 mondat, amit soha ne mondj, amikor flörtölsz
2018-05-31  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy csinos lánnyal? Nem tudod, hogyan csábítsd el őt, hogy ne tűnj túl nyomulósnak sem, de azért mégis sikered legyen a flörtölésben? Alábbi cikkünkben felsorolunk négy mondatot, melyet soha ne mondj egy lánynak akkor, amikor meg szeretnéd hódítani őt.

1. „Nem mondod, hogy te is olyan nő vagy, aki…”

Senkinek sem tetszik az, ha már az első pillanatoktól kezdve megbélyegzik, vagy egyfajta csoportba sorolják őket. Úgy ahogyan neked tetszik az, ha mások azt gondolják rólad, hogy egyedi képességeid vannak, úgy a nőknek is tetszik az, ha inkább az egyediségüket emelik ki. Ha flörtölni szeretnél egy nővel, akkor mindenképp figyelj arra, hogy olyat mondj neki, amivel ő kitűnik a tömegből, amitől ő értékesebb számodra az összes többi nőnél, akikkel addig jártál. Próbálj meg neki valami hasonlót mondani: „Te vagy az egyetlen nő, akivel megosztottam ezt a titkomat”.

2. „Hogy vagy felöltözve? ;)”

Ha Tinderen, Whatsappon vagy Facebook Messengeren beszélgettek, és ott próbálod meggyőzni a nőt, hogy találkozzatok, akkor semmiképp se kérdezz rá arra, hogy hogyan van felöltözve vagy épp milyen ruhát visel. A szexuális jellegű kérdéseket semmiképp sem szabad feltenni még mielőtt jóformán nem is ismeritek egymást, és főleg nem akkor, ha még soha nem is találkoztatok. Ehelyett olyan kérdéseket tegyél föl neki, melyek nem szexuális jellegűek, és próbáld inkább megtudni azt, hogy milyen hobbija van, vagy mivel ütné el a legszívesebben a szabadidejét.

3. „Velem kapcsolatban nincs semmi különös…”

Amikor egy nő megkérdezi, hogy mi újság van veled vagy te milyen személyiségtípus vagy, akkor soha ne felelj neki egy közhelyes válasszal, mert ez leblokkolhatja a kommunikációt. Ahelyett, hogy azt mondanád neki, hogy semmi különöset nem tudsz elmondani magadról, mondj inkább neki egy olyan dolgot, melyre büszke vagy az életedben, mint például: „Elkezdtem japán nyelvet tanulni és sokkal jobban tetszik, mint ahogyan azt reméltem”.

4. „Úgy hallottam, hogy az a fickó egy kicsit bajkeverő…”

Nem fogsz bónusz pontokat kapni azért, ha elrontod egy másik férfi imidzsét azzal a szándékkal, hogy elűzd őt a versenytársaid közül. Ha ezzel próbálsz beszélgetést kezdeményezni egy nőnél, akkor tudd meg, hogy a pletyka és a másra mondott rossz szó soha nem vonzó egy nő számára, és főleg akkor nem, ha még csak alig ismeritek egymást. Ahelyett, hogy másokat alacsonyítanál le, inkább mesélj arról, hogy hogyan inspirálnak vagy motiválnak téged a körülötted élő emberek.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.