4 jel, melyből megtudhatod, hogy a férfi hazudik
2018-04-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Sokan azt gondolják, hogy bonyolult dolog rájönni arra, ha egy férfi hazudik, azonban mindehhez elegendő csupán az, ha figyelmes vagy pár jelre, és felismerd azokat a következetlenségeket, melyek lebuktatják őt. Miből ismerheted fel azt, hogy a férfi hazudik? Egyszerűen. Hagyod őt beszélni és elemezd ki a viselkedését és a szavait. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a négy leggyakrabban előforduló jelet, melyből megtudhatod, hogy a párod hazudik neked.

1. Figyelj a következetlenségekre, melyek előfordulnak a beszédében!

Úgy gondolod, hogy a párod hazudik? Hallgasd meg figyelmesen mindazt, amit mesél neked, és fedezd fel a beszédében előforduló következetlenségeket. Ha van pár olyan dolog, ami nem egyezik meg a valósággal, akkor a párod valószínű, hogy pár dolgot csak kitalál, vagy pár dolgot szándékosan kifelejt, vagy csak egyszerűen megpróbálja elvonni a figyelmedet arról, ami számodra fontos lenne megtudnod.

2. Tegyél fel neki behúzós kérdéseket!

Felmérések alapján az emberek 4%-a szemrebbenés nélkül tud hazudni. Ha meg szeretnéd tudni, hogy a férfi hazudik-e neked, akkor csak egyszerűen figyelj rá, amikor beszél, elemezd a viselkedését és tegyél fel neki behúzós kérdéseket akkor, amikor a legkevésbé számít rá. Ha a férfi késve válaszol, vagy megpróbálja elkerülni a témát, akkor több, mint valószínű, hogy hazudik neked.

3. Vizsgáld meg a gesztusait!

Specialisták állítják, hogy egyes gesztusok, melyeket a férfiak tesznek akkor, amikor hazudnak, nem egyezik azzal a beszéddel, melyet mesélnek nekünk, ezért fontos, hogy figyeljünk a férfi testbeszédére is, és ebből következtessünk arra, hogy a párunk megpróbál-e titkolni előlünk valamit vagy sem. Például sok olyan ember létezik, aki hajlamos arra, hogy más irányba nézzen vagy, hogy oldalra billentse a fejét, amikor hazudik.

4. Nézz a szemébe!

Egy olyan személy, aki hazudik, nem tud szemkontaktust tartani, ezért, ha úgy érzed, hogy a párod hazudik neked, nézz a szemébe abban a pillanatban, amikor megpróbál érvelni egy dolog mellett. Ha szembe nézel vele, észre fogod venni azt, hogy a tekintete elkalandozik és gyakran pislogni fog, amikor bizonytalanná válik. Mi több, az is valószínű, hogy a tenyerei izzadni kezdenek vagy a légzése nehézkessé válik majd.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.