4 jel, hogy szeret a párod, még akkor is, ha ezt nem mondja ki
2018-09-25  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Amikor kétségeid vannak a melletted álló személlyel kapcsolatban, mindig hallgass a szívedre. A szíved mindig képes lesz arra, hogy megértse a szerelem hangját, még akkor is, ha ezt nem szavakban fejezik ki. Nagyon sokszor azt hisszük, hogy ha valaki nem mutatja ki a szeretetét úgy, ahogyan mi azt szeretnénk, akkor igazából nem is szeret. Mindaddig, míg egy előre kialakított képhez tartjuk magunkat a szerelemmel kapcsolatban, anélkül, hogy kinyitnánk a szívünket és megélnénk a pillanatot, azt kockáztatjuk, hogy elhaladjunk egy olyan partner mellett, aki sokkal jobban szeretne minket, mint ahogyan azt mi valaha el tudnánk képzelni. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 4 jelet, mely megmutatja, hogy a párod nagyon szeret, még akkor is, ha ezt szavakban nem fejezi ki.

1. Figyelmes a szükségleteidre!

Ha a párod mindig hamarabb észreveszi azt, hogy mire lenne szükséged, máskor pedig megkérdezi, hogy miben segíthet, legyen szó akár gyógyszer vásárlásról vagy egy link küldéséről, ami a karrieredhez nyújthat fontos információkat, akkor tudd, hogy a párod valóban szeret téged, és mindenben szeretne a támaszod lenni.

2. Veled tölti a szabadideje jelentős részét!

Ez nem azt jelenti, hogy sülve-főve veled van és semmilyen saját hobbija vagy családi kötelezettsége nincs, hanem azt, hogy mindig szán időt arra, hogy veled is legyen. Ha a párod mindig talál lehetőségeket arra, hogy együtt töltsétek az időt (elvisz vacsorázni, moziba vagy egyéb közös programokra), akkor tudd, hogy örömmel tölti veled az idejét és bár szavakban nem fejezi ki, de mégis nagyon szeret téged.

3. Közel szeretne érezni magához!

Egy szerelmes férfi akkor is közel szeretné érezni a partnerét, ha épp nem szerelmeskednek egymással. Ha a párod szerelmes beléd, akkor mindig kézen fog, amikor együtt mentek valahova és gyakran a lábadon tartja az egyik kezét vezetés közben, mindig megölel és megcsókol, amikor csak lehetősége van rá.

4. Megbocsájt!

Egy olyan férfi, aki igazán szeret téged, mindig meg fog bocsájtani neked. Még ha elsőre vissza is szeretne húzódni, a szerelem, amit érez irántad arra fogja késztetni, hogy visszatérjen hozzád és meglássa a szép és jó oldaladat is.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.