4 jel, hogy párod készen áll a házasságra
2018-06-29  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A férfi és a házasság a világ két rejtélye közé tartozik. Nem tudjuk, hogy mi készteti a férfiakat arra, hogy hirtelen meghozzák a döntést, hogy megházasodjanak és felhagyjanak az addigi agglegény életükkel. Ugyanakkor pedig van egy rossz hírünk azoknak a nőknek is, akik még mindig arról álmodoznak, hogy a párjuk megkérje a kezüket. Ezt a folyamatot semmiképp sem lehet megsürgetni vagy manipulálni. Minden férfinek van egy saját biológiai órája, amit nem lehet sürgetni. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 4 jelet, melyből rájöhetsz arra, hogy párod készen áll a házasságra és hamarosan meg fogja kérni a kezedet.

1. Már nem érzi jól magát olyan helyeket, ahova a szinglik járnak

Az amerikai John Malloy kapcsolatkutató 2500, 17 és 70 év közötti, házasság előtt álló férfit kérdezett meg arról, hogy miért döntött úgy, hogy elveszi a szerelmét. A felmérésben részt vevő összes férfi azt vallotta, hogy már nem érzik magukat jól a bárokban, a szórakozóhelyeken vagy azokon a helyeken, ahova szingliként szoktak járni.

2. Anyagilag független

Tina Tessina amerikai pszichoterapeuta úgy gondolja, hogy a férfiak biológiai órája különbözik a nők biológiai órájától, hiszen a férfiak leginkább az anyagi függetlenségre törekednek, mielőtt családot alapítanak. Ha egy férfi folyamatosan azon aggódik, hogy miből fogja kifizetni az adósságát, nem szeretne egy újabb családtagot maga mellé, akiről gondoskodnia kell.

3. Apa szeretne lenni

Egy férfi akkor áll készen a házasságra, ha már komolyan gondolkodik azon, hogy apa legyen. A művelt férfiak többsége leginkább 26 év után gondolkodik csak el a házasságon, és a legtöbbször a 28 és 33 év közötti korosztályba tartozó férfiak kötnek házasságot. Azon férfiak többsége, akik 43 éves korukig nem nősülnek meg, egy életen át agglegények maradnak.

4. Úgy viselkedik, mintha a férjed lenne

Ha a párod már veled közösen tervezi a jövőjét, bemutatott már a barátainak és családjának, vagy naponta felhív, hogy megkérdezze, hogy telik a napod, ez mind azt jelenti, hogy már úgy viselkedik, mintha a férjed lenne, még akkor is, ha nem vetted még fel a nevét.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.