4 hajtrend, ami tavasszal hódítani fog
2019-03-02  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

Érezzük már a tavasz szelét, amely minden évben megújítja energia-tartalékainkat, lakberendezési kedvünket, és öltözködésünk, valamint hajviseletünk stílusát is. 2019 pedig változatosnak ígérkezik frizura szempontból, hiszen idén tavasszal nem csak a fesztiválstílus elemei lágyulnak a mainstream viselhető szintjére, de a kifutók és a vörös szőnyegek izgalmas hajviseletei is beszöknek majd mindennapjainkba. Lássuk a tavaszi trend-újulást!

1. Hátrafésült haj

Az egyik legkényelmesebb – és alkalmanként legstílusosabb – hajviselet idén végre befutó lett, sokak reggeli vagy esti készülődését megkönnyítve ezzel. A hátrafésült, leolajozott vagy lewaxolt frizura pedig nem csak praktikus viselet a szeles tavaszi napsütésben, hanem igazán szexi és elegáns is lehet egy gyönyörű fülbevalóval vagy egy bámulatos ruhával kombinálva.

2. Színes hajtincsek

Míg pár éve még a legtöbben ódzkodtak az otthoni hajfestés mizériájától, ma már szempillánk sem rebben, amikor egy csodásan színes loboncról kiderül, ezért bizony nem fizettek csillagászati összeget fodrásznak. Ez pedig különösen azoknak jó hír, akik gyorsan unnak meg egy-egy árnyalatot, vagy nem félnek kipróbálni valami kis extrát néhanapján. Talán felfigyeltünk már rá, hogy a legnagyobb kifutókon és a leghíresebb szupersztárokon is egyre többször tűnnek fel a lila, kék, rózsaszín vagy a barack színű tincsek, nem véletlenül. Úgy tűnik, a trend az idei tavasszal éri el csúcsát. Szerencsére pedig nem is kell elköteleződnünk választott árnyalatunk mellett, mivel ma már tucatjával állnak az üzletek polcain a könnyen használható, minőségi, pár hajmosásos vagy fél-tartós hajszínezők. 2019 kedvencei pedig a levendula és a rosé színek lesznek.

3. Hajdíszek minden mennyiségben

Kiskorunk kedvencei végre visszatértek, sőt 2019 tavaszán már menőnek is számítanak. Elő a hajcsatokkal, hajpántokkal, kendőkkel és hajdíszekkel. Bár már most is számtalan haj-kiegészítőből válogathatunk az üzletekben, a skála a jó idő közeledtével szerencsére csak szélesedni fog, ennyi év után pedig biztosan jól fogunk szórakozni, miközben megtaláljuk, melyik is áll a legjobban mai önmagunknak.

4. Merész bob

2019 meleg hónapjainak kedvenc frizurája egyértelműen a bob lesz, méghozzá abból is a merész fajta. Idén, aki igazán követni szeretné az aktuálisat, nem szórakozik a lépcsőzetes rétegekkel vagy az aszimmetrikus fazonokkal, helyette az egyenes vágásra és az egyformán hosszú tincsek kényelmére hagyatkozik.

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.