3 fontos tényező, melyet figyelembe kell venned, ha hosszabb utazásra készülsz szerelmeddel
2018-06-11  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Nemrég ismerkedtél meg egy helyes férfivel és máris az első közös utazásotokat tervezitek? Az első közös utazás vagy nyaralás nagyon fontos mérföldkő egy párkapcsolat életében. Mielőtt még komoly tervezgetésbe kezdenél, bizonyosodj meg róla, hogy nem lenne-e túl korai még a közös utazás. Még egy hosszabb hétvége is próbára teheti a kapcsolatotokat, amikor rájöhettek arra, hogy valóban összeilletek-e a párotokkal és meg tudjátok-e oldani a felmerülő konfliktusokat. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 3 legfontosabb tényezőt, melyet figyelembe kell venned akkor, ha hosszabb utazást tervezel az újonnan megismert szerelmeddel.

1. Mielőtt elutaznál valahova a szerelmeddel, először várd meg, hogy a kapcsolatotok hivatalos legyen!

Mielőtt utazást terveznél az új pároddal, bizonyosodj meg arról, hogy egy olyan kapcsolatban vagytok, amely már hivatalosnak számít. Ellenkező esetben rájöhettek arra, hogy mégsem élvezitek annyira egymás társaságát.

2. Mielőtt elutaznál valahova az új pároddal, jó az, ha megtapasztalod, hogyan tudjátok megoldani a köztetek kialakuló konfliktusokat!

Ne tervezz közös utazást egy olyan partnerrel, akivel még soha nem vitatkoztál, és akit még nem ismersz annyira, hogy tudd, hogyan viselkedik a konfliktushelyzetekben és legfőképp hogyan oldja meg azokat.

3. Mielőtt elutaznál valahova az új pároddal, teszteld, hogy mennyire érzed kényelmesen magad mellette!

Különböző személyiségek vagytok, és különböző háttérből származtok? Ha a közös utazás előtt nem ismeritek meg egymást kellőképpen, nagy esélye van annak, hogy frusztráltak lesztek, amikor több időt fogtok együtt tölteni. Egy közös utazás alkalmával mindkettőtöknek saját magát kell adnia, még akkor is, ha különböző időben fekszetek le aludni, vagy ha különböző az ízlésetek, amikor az utazással kapcsolatos programokat tervezitek.

Ha még bizonytalan vagy a kapcsolatodat illetően, ha úgy érzed, még túl korai lenne elutaznod az új pároddal egy hosszabb útra vagy nyaralásra, akkor próbálj meg először egyfajta kisebb „próbautazást” szervezni, ahol közösen válasszatok ki egy helyet, ahova elmentek egy hétvégén, és ahol közösen választjátok ki azokat a programokat, amikkel szeretnétek eltölteni a napotokat. Ezáltal pedig rá tudtok majd jönni arra is, hogy mennyire vagytok egymáshoz illőek és egyáltalán felkészültek vagytok-e egy hosszabb utazásra is.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.