3 ellenállhatatlan tulajdonság, amivel bárkit elcsábíthatsz
2018-11-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Ha csupán a fizikai vonzalomra támaszkodnánk egy partner meghódításakor, akkor nagyon valószínű, hogy a párkapcsolatok megrekednének egy bizonyos szinten és lassan, de biztosan tönkremennének. Bármennyire is azt gondolod, hogy egy partner elcsábításában jelentős szerepe van a külsődnek, tudd meg, hogy ezek csupán csak arra jók, hogy elcsábíts egy férfit, azonban hosszú távon csak ezzel a tulajdonságoddal nem valószínű, hogy magad mellett tudod tartani az elcsábított férfit. Bár napjainkban a szépségipar valóságos aranykorát éli, amikor a nőknek nagyon sok szépségápolási cikk áll rendelkezésükre, ha épp ki akarják magukat csinosítani, azonban a valódi szépség semmiképp sem a külsődtől függ. Alábbi cikkünkben felsorolunk 3 olyan ellenállhatatlan tulajdonságot, mellyel közel kerülhetsz bármelyik férfi szívéhez, anélkül, hogy bármilyen sminkterméket használnál.

1. Humor

A humor a legértékesebb emberi tulajdonság akkor, amikor egy párkapcsolat kialakítására kerül sor. Ki nem érzi jól magát egy nyugodt, kiegyensúlyozott, mosolygós és vicces személy társaságában? Statisztikák szerint a nők is és a férfiak is olyan személyekkel alakítanak ki hosszú távú párkapcsolatot, akikkel bárhol és bármikor tudnak együtt nevetni.

2. Személyes varázs

Bizonyára mindannyian ismerünk olyan személyeket, akik még a legjelentéktelenebb eseményeket is olyan módon adják elő, hogy mindenki figyelme rájuk szegeződik. Ha egy olyan személlyel találkozol, aki karizmatikus és tehetséges abban, hogy viccesen számol be bizonyos eseményekről vagy viccesen mesél el bizonyos történeteket, akkor biztos lehetsz abban, hogy az adott személy mellett nem fogsz unatkozni a párkapcsolatban sem. A nők nagyra értékelik azokat a férfiakat, akik viccesen tudnak valamiről beszámolni, azonban a férfiak már nem díjazzák annyira a sokat beszélő, vicceskedő nőket, sőt egyenesen fárasztónak tartják őket.

3. Empátia

Ha egy empatikus férfivel van dolgod, akkor biztosan segíteni fog téged abban, hogy bárhova hamarabb beilleszkedj, és minden figyelmet megkapj. Ha egy férfi empatikus, akkor ezzel a nőnek is kellő önbizalmat tud adni, így bármilyen társaságban jól fogják magukat érezni együtt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.