15 dolog, melyet csak a hűséges férfiak tesznek
2018-12-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Manapság egyre gyakrabban találkozunk a hűtlenséggel. Sokan már túlzásokba is esnek, és a barátaiknak vagy munkatársaiknak már azzal dicsekednek, hogy milyen sok partnerük volt a házastársukon kívül. Sajnos a mai világban egyre nehezebb egy hűséges társat találni, akinek komolyak a szándékai.

Ha megismertél egy férfit, akiről már a kapcsolatotok elején ki szeretnéd deríteni, hogy mennyire hűséges típus, nem árt, ha megfigyeled a viselkedését, melyből könnyen rájöhetsz arra, hogy egy hűséges férfivel van-e dolgod, vagy csak egy kalandokat számoló szélhámossal. Alábbi cikkünkben felsorolunk 15 olyan tulajdonságot, mely csak a hűséges férfiakra jellemző.

1. Betartja az ígéreteit

A hűséges férfi mindig törekszik arra, hogy betartsa az ígéreteit, amiket a párjának, családjának vagy a barátainak tett és mindig, minden körülmények között betartja a szavát.

2. Kedveli a barátaidat

A hűséges férfi örömét leli abban, ha a te barátaiddal kell töltenie az idejét, de ugyanakkor arra is ügyel, hogy megtartson egy bizonyos távolságot.

3. Nyitott veled szemben

A hűséges férfi soha nem problémázik azon, ha meg kell osztania valamilyen információt veled és titkai sincsenek veled szemben.

4. El tudja kerülni azokat a szituációkat, melyek konfliktusokhoz vezethetnek

A hűséges férfi tudatában van azoknak a szituációknak, melyek hűtlenséghez vezethetnek, éppen ezért ügyesen elkerüli őket (mint például egy üzleti út kettesben az egyik dekoratív kolléganőjével, amely rossz hatással lehet a kapcsolatotokra). A kolléganőivel való kapcsolatait kizárólag szakmai szinten tartja.

5. Nem keresi meg az exbarátnőjét vagy exfeleségét

A hűséges férfi minden kapcsolatot megszakít az exeivel és nem tartja velük a kapcsolatot.

6. Barátként is támaszt nyújt neked

A hűséges férfi a szerelmes társ mellett barátként is viselkedik, mert tudja, hogy a barátság a tartós párkapcsolat alapja.

7. Határokat szab a szakmai kapcsolatainak

A hűséges férfi nem tartja titokban azt, ha házas, sőt mindent megtesz azért, hogy ez az információ mindenkinek a tudtára jusson. Ugyanakkor mindig határokat szab a szakmai kapcsolatainak és megbizonyosodik arról is, hogy senki nem érti félre a barátságból tett gesztusait.

8. Tudja, hogy értékeled őt

Gary Neuman párkapcsolati tanácsadó szerint a hűtlenség leggyakoribb oka a partner elismerésének a hiánya. Nagyon fontos, hogy kimutasd a köszönetedet és háládat a férjed vagy párod iránt, ezáltal a szerelmed párkapcsolatotokba vetett bizalma sokkal erősebb lesz.

9. Nem nárcisztikus

Egy nárcisztikus személy mindenkinél jobban szereti önmagát és nagyon valószínű, hogy azért fogja megcsalni a partnerét, hogy ezáltal a saját egóját erősítse.

10. Szereti az intimitást

A fizikai kontaktus épp olyan fontos egy párkapcsolatban, mint az érzelmi. Kutatások bizonyítják azt, hogy a hűtlen férfiak több, mint fele azért csalja meg a párját, mert szexuálisan nincs kielégítve. Ha nem megfelelő a szexuális életed, minél előbb beszéld ezt meg a pároddal, mert közösen bármilyen akadályt átléphettek.

11. Nincs szüksége bókokra ahhoz, hogy boldognak érezze magát

A hűséges férfi tudatában van annak, hogy mennyire szereted és nincs szüksége folyamatos bátorításra. Ez viszont nem jelenti azt, hogy teljesen fel kell hagynod a bókolásokkal vagy azzal, hogy elmondd neki, mennyire nagyon szereted.

12. Nem veszi kezelésbe a családi kasszát

A hűséges férfi nem rejti el a családi jövedelmet előled, hanem veled közösen tervezi meg és ossza be a család pénzügyeit, közben pedig mindenben kikéri a véleményed.

13. Nem flörtöl másokkal

A hűséges férfi csak veled flörtöl, hiszen te vagy az egyetlen, akivel lenni szeretne.

14. Belátja a hibáit

A hűséges férfi tudja, hogy melyek a gyenge pontjai és nem szégyell ezekről beszélni. Bízik abban, hogy segíteni tudsz neki abban, hogy legyőzze a nehézségeit, és hogy jobb emberré váljon.

15. Az „én” szócska helyett a „mi” szócskát használja

A hűséges férfi soha nem hoz meg komoly döntéseket anélkül, hogy ezeket előtte ne beszélné meg veled. Tudja azt, hogy a házasság egy komoly csapatjáték, éppen ezért tiszteletben tartja ezt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.