15 biztos jel, hogy megcsal a párod
2019-04-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Amikor egy párkapcsolatban már valami nem működik, és a szerelem lángja mérséklődik, akkor gyakran előfordul, hogy az egyik fél, vagy akár mindkettő másfelé kezd el kacsingatni.

A hűtlenség sokszor a párkapcsolat végét okozza. Elég, ha csak a gyanúja merül fel, már az megmérgezi a közös életet.

De vajon miből tudhatod, hogy van okod gyanakodni? Olvass tovább, mert megosztjuk Veled azt 15 vészjelzést, amit soha nem szabad figyelmen kívül hagynod.

1. A barátai furcsán viselkednek a jelenlétedben

Ha a párod megcsal egy másik nővel, akkor a barátai is bűnösnek érzik magukat Veled kapcsolatban. Figyeld meg őket alaposan, ha zavarba jönnek, amikor meglátnak, titokzatosan viselkednek, vagy épp ellenkezőleg szokatlanul kedvesek Hozzád, akkor kezdhetsz gyanakodni, ők nyilvánvalóan mindent tudnak.

2. Hirtelen megváltoznak a szokásai

Amikor észreveszed, hogy a párod másként viselkedik, új napi rutint vezet be, reggel korábban megy be dolgozni, vagy egyik napról a másikra olyan sportba fog a barátaival, ami korábban teljesen hidegen hagyta, az semmiképpen sem elhanyagolható jelzés.

3. Ingataggá válik a hangulata

Ha egy férfi megcsalja a párját, az ezzel járó stressz, lelkiismeret-furdalás, bűnösség érzés nyomán nagyon hamar egy érzelmi körforgásba kerül. Ha azt látod, hogy a partnerednek minden ok nélkül változékony lesz a hangulata, akkor bizony lehet, hogy félrelép.

Olvasd el kapcsolódó írásunk is: Honnan tudhatod, hogy megcsal a párod a testbeszédéből ítélve

4. Megváltozik a megjelenése

Ha a párod évek óta nem változtatta meg a hajviseletét, és korábban nem érdekelte különösebben a ruhatára sem, most viszont egyik pillanatról a másikra előtérbe kerül nála, az gyanúra adhat okot. Ha egy férfi udvarol egy nőnek, akkor a külsejével is szeretné elnyerni a másik tetszését.

5. Megváltozik a zenei ízlése

Tegyük fel, hogy a partnered nagy rock rajongó, amióta csak ismered, majd egyik nap beszállva a kocsijába egy olyan rádióadót hallasz meg, amire addig semmi pénzért nem kapcsolt volna. Ez sajnos egy újabb figyelmeztető jel, talán egy másik nő kulturális ízlése érződik rajta.

6. Megváltoznak az intim együttlétek

Előfordulhat, hogy a párod olyan dolgokat kér Tőled, amikor együtt vagytok, amit korábban soha. Ez jelezheti azt, hogy egy másik nővel más tapasztalatokat szerzett, amit átvinne a Veled folytatott kapcsolatába is.

7. Hirtelen sok időt szeretne egyedül tölteni

Amikor egy férfi egyik napról a másikra, lényegében minden ok nélkül, több szabadidőt kér a párjától, az mindenképpen különös. Ez a szabadidő ugyanis jelentheti azt, hogy addig valaki mással találkozik.

8. Eltitkolja előled a hitelkártya egyenlegét

Egy hűtlen férfi általában elrejt minden olyan nyilvánvaló jelet, amivel lebukna a párja előtt. A szokatlan kiadások (virágra, étteremre, vagy akár hotelszobára) azonnal elárulnák. Vedd intő jelnek, ha feltűnően nem beszél Veled újabban anyagiakról, vagy a hitelkártyája egyenlegéről.

9. Sokat túlórázik

Amikor egy férfi a korábban megszokottnál sokkal többet dolgozik, és késő estig nem ér haza az irodából, vagy akár hétvégén is bejár, az sajnos nemcsak azért lehet, mert előléptetésre hajt. Talán nem is a munkahelyén tölti el ezt az extra időt minden nap, de ez akár azt is jelentheti, hogy nem szeretne hazamenni, és a párja szemébe nézni, miután megcsalta.

10. Olyan új barátai lesznek, akiket nem ismersz

Jó, ha elgondolkozol olyan esetekben is, amikor a partnered mesél az új barátairól, de nem igazán akarja bemutatni Neked őket.

11. Rejtegeti előled a mobilját

Ha észreveszed, hogy a párod az utóbbi időben a korábban megszokottól eltérően, feltűnően rejtegeti előled a telefonját, az ismét egy piros jelzés. Talán nem szeretné, ha meglátnád, hogy kinek küld, vagy kitől kap mostanában üzeneteket.

12. Sokkal többet lóg a mobilján

A férfiak általában kevésbé kötődnek a telefonjukhoz, mint a nők. Ha a partnered egyre többet ír, vagy beszél a mobilján valakivel, esetleg rengeteg üzenetet kap mostanában, ideje gyanakodnod.

13. Nem vágyik Rád

Amikor egy férfi egy másik nő karjaiban köt ki, akkor általában a meglévő kapcsolatától eltávolodik. Talán ez tekinthető a legfontosabb vészjelzésnek mind közül.

14. Többször vitatkozik Veled

Ha a párod az utóbbi időben feszültebb, idegesebb, és gyakran kerültök vitába is, arról mindenképpen el kell beszélgetned vele. Előfordulhat, hogy nincs kedve megoldásokat sem keresni a Veled folytatott kapcsolatában, mert fél lábbal már kilépett belőle.

15. Ingerült lesz, ha kérdőre vonod

A legutolsó biztos jele a hűtlenségnek, ha ingerülten védekezik, amikor kérdőre vonod a különös viselkedése miatt. Ha szembesíted a tetteivel, és nyíltan rákérdezel arra, hogy megcsalt-e, akkor valószínűleg tagadni fogja, de közben a zavart és ideges viselkedése egyértelműen elárulja őt.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.