11 érv, hogy miért randizz egy okos nővel
2019-03-14  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

„Minél okosabb vagy, annál tovább maradsz szingli!” Bizonyára sok intelligens nő hallotta már ezt az ismerőseitől. De vajon igaz ez az állítás?

Kutatások kimutatták, hogy a férfiak egészen addig vonzónak találnak egy okos és sikeres nőt, amíg csak elméletben álmodoznak róla. Pedig mi találtunk 11 igazán megfontolandó érvet, ami miatt több férfinak kellene randevúznia okos nőkkel.

1. érv: Az okos nők is vágynak párra, bár anyagilag nincs szükségük rá

Egy okos nőnek nem azért van szüksége egy férfira, hogy az eltartsa őt, kifizesse a számláit, vagy drága ajándékokat vegyen neki. Egy okos nő egy egyenrangú partnerre vágyik, akivel kiteljesedhet az élete.

Olvasd el a témában korábbi cikkünket is, amelyből megtudhatod azt a 7 okot, amiért az okos nők nehezebben találják meg a szerelmet.

2. érv: Egy okos férfinak csak egy okos nő lehet méltó párja

Általában olyan párt keresünk magunknak, aki intellektuálisan hasonló szinten van hozzánk, ugyanazon tudunk nevetni, hasonló az érdeklődési körünk. Ugyanez igaz az intelligenciára is.

3. érv: Az okos nők jobbá teszik a férfiak életét

Egy intelligens nő tudja, hogy az élet jóval többről szól, mint az anyagi javak. Egy férfi számára valódi boldogságot, és értékesebb életet nyújthat.

4. érv: Az okos nő új ötletekkel ismertethet meg

Általában igaz mindenkire, hogy megragad a saját érdeklődési körében, és nem lát tovább. Egy okos nő új távlatokat nyithat a férfi számára, legyen szó szakmai témákról, vagy épp szabadidős tevékenységekről.

5. érv: Egy okos nővel mindig van miről beszélgetni

Egy intelligens nő sokat olvas, szeret utazni, jól informált, mindig van új téma, amiről beszélgetni lehet vele, és így sosem válik unalmassá.

6. érv: Az okos nőket mindenki tiszteli

Egy magasan képzett, szakmailag elismert nőt tisztelnek a férfiak, a kollégái, a családja, a barátai. Ez pedig a nő párját is büszkeséggel töltheti el.

7. érv: Egy okos nő jól kijön a párja barátaival, és családjával

Egy intelligens nőt kevésbé érdekelnek a külsőségek, inkább a belső értékeket becsüli. Fontosnak tartja a barátságokat, és az emberi kapcsolatokat.

8. érv: Egyenrangú társ

Egy okos nő egyenrangú félként lép a párkapcsolatba, így a nehéz döntések meghozatalában is részt vállal.

9. érv: Az okos nő anyagilag is független

Egy jól képzett nő általában magas pozícióban dolgozik, anyagilag jól szituált, így a közös kasszába is többet tud beleadni.

10. érv: Az okos nők szimpatikusabbak

Egy intelligens nő megértő, gondoskodó, és nem ijed meg a nehézségektől. Nem verseng más nőkkel, ha ilyen helyzetbe kerül, inkább felülemelkedik, és tovább lép.

11. érv: Az okos nők függetlenek, és párjuknak is kellő szabad teret biztosítanak

Egy intelligens nő számára az is szórakoztató program, ha leülhet otthon egy könyvet elolvasni, és nem lóg folyton a párja nyakán. Nincs szüksége arra, hogy valaki állandóan szórakoztassa, és társának is megadja a szabadságot ahhoz, hogy saját hobbijával foglalkozhasson, vagy a barátaival szórakozni menjen.

A férfiak még napjainkban is olyan nőt keresnek maguk mellé, aki jól kiegészíti őket, és inkább alárendelt nekik, semmint azonos velük. A mai napig attól érzik igazán férfinak magukat, ha megvédhetnek egy nőt, legyen szó akár csak a kabát felsegítéséről, vagy épp az ajtó kinyitásáról. Emellett persze elvárják, hogy a nő vezesse a háztartást, és nevelje a gyerekeket, míg ők megteremtik ehhez az anyagi hátteret.

Természetesen nincs azzal gond, ha egy nő tényleg a hagyományos női szerepet választja, mert ettől érzi teljesnek az életét, és ez teszi boldoggá.

De lássuk be, hogy a 21. században egyre több a jól képzett, és elismert női szakember, akik először a karrierjükben szeretnének kiteljesedni, és ezért rengeteget is dolgoznak. Ez mégsem jelenti azt, hogy ők ne vágynának a szerelemre.

Egy párkapcsolatban mindkét félnek meg kell találnia az aranya középutat. Ideális esetben a felek egyenlők, és egyensúlyban vannak, közös célokat tűznek ki, de megmaradnak egyéni céljaik is, és mindketten támogatják ennek elérésében a másikat.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.