10 tökéletes női tulajdonság a férfiak szerint
2018-02-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Megismerkedtél egy helyes férfivel, de nem tudod, mit tehetnél azért, hogy te is tetsszél a férfinak? Alábbi cikkünkben eláruljuk azt a 10 női tulajdonságot, melyek minden férfi szívét megdobogtatják. Tudd meg, hogyan lehetsz te a tökéletes nő, aki minden férfit levesz a lábáról!

1. Tanuld meg szeretni önmagadat!

Ha azt gondolod magadról, hogy nem érdemled meg a legjobbat, egyik partnered sem fog annyira értékelni, hogy megadja neked mindazt, amire vágysz. Éppen ezért, meg kell tanulnod szeretni önmagad, különben nem várhatod el mástól sem azt, hogy szeressen.

2. Légy méltó a tiszteletre!

Olyan emberekre van szükséged, akik értékelnek és tisztelnek. Ha te tisztelni fogod önmagad, akkor a körülötted élők is meg fogják neked adni a kellő tiszteletet.

3. Légy magabiztos!

A férfiak többségét nagyon vonzzák a magabiztos nők, ezért próbálj meg felhagyni az önkritikákkal és kezdd el fejleszteni az önbizalmad!

4. Ne fogadj el kevesebbet, mint amennyit megérdemelsz!

Szakíts azokkal a férfiakkal, akik nem viselkednek veled úgy, ahogyan megérdemelnéd, akik megcsalnak, vagy akik csak ki szeretnének használni.

5. Légy erős, és már az elején jelöld ki a határokat!

A párodnak szüksége van arra, hogy tudja, mit szeretnél tőle. Ugyanakkor pedig tudnia kell azt is, hogy melyek azok a dolgok, melyeket sosem fogsz elfogadni. Ezért már a kezdetekben döntsd el azt, hogy hol húzod majd meg a határokat.

6. Légy szenvedélyes!

A szenvedély szükségszerű egy párkapcsolatban. A szenvedély azonban nem csak a szerelmi életre értendő, hanem arra a lelkületre is, amellyel a mindennapi terveidet megvalósítod.

7. Légy erős, de ne félj a sebezhetőségtől sem!

A férfiaknak tetszenek az erős, független nők, de ugyanakkor a sebezhető nők is. Ne veszítsd el a nőiességedet és maradj mindig gyengéd.

8. Ne állj mindig a férfi rendelkezésére!

A férfiak többsége nem szereti az olyan nőket, akik mindig ott vannak, akik mindig elérhetőek, ha szükségük van rájuk. Ez sokszor fojtó érzés is lehet a számukra. Ha a férfi tudni fogja azt, hogy mindig a rendelkezésére állsz, akkor mindig a saját kedve szerint fogja beosztani az idejét, hiszen te úgyis mindig elérhető leszel.

9. Tiszteld a párodat!

Egy értékes ember tulajdonságai abban is megmutatkoznak, hogy miként viselkedik a körülötte lévőkkel, illetve a párjával, ezért minden helyzetben próbálj meg tisztelettudóan viselkedni.

10. Légy kifinomult, de ugyanakkor nyitott is az új hálószobai élményekre!

Légy kifinomult, de ugyanakkor szexi is. Egy erős nő mindig megtalálja az egyensúlyt a kifinomultság és a szexi viselkedés között, ez a kettősség pedig nagyon is bejön a férfiaknak.

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.