10 tipp, hogyan vedd rá a párod, hogy felvállalja a kapcsolatotokat
2018-04-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Régóta együtt vagy egy férfivel, aki még mindig nem vállalta fel a veled való kapcsolatát? Nem tudod, hogyan vedd rá arra, hogy felvállalja a kapcsolatotokat? Lehet, hogy neked egyértelmű az, hogy te komolyan gondolod a párkapcsolatot, de vajon ő is így gondolkodik erről? Egy párkapcsolat felvállalása sohasem egyszerű, hiszen ez azzal is jár, hogy kijelentjük, hogy az időnk, energiánk és erőfeszítéseink egy bizonyos részét a párkapcsolatnak fogjuk szentelni. Ahhoz, hogy rávedd a párodat a párkapcsolatotok felvállalására, sok türelemre és kitartásra lesz szükséged, alábbi cikkünkben pedig segítünk neked ebben, és adunk 10 tippet arra, hogy könnyebben meg tudd őt győzni.

1. Adj neki időt!

A legelső randi után nem tudod rögtön megkérdezni, hogy most akkor együtt vagytok már vagy sem. Egy kis időt mindenképp kell hagynod arra, hogy megismerjétek egymást. Számodra is fontos az, hogy mielőtt egy komolyabb kapcsolatba bonyolódnál vele, megismerd őt jobban. Ha gyakran találkoztok, sok közös programot szerveztek együtt, és komolyabb témájú kérdéseket is fel tudtok tenni egymásnak, akkor biztosan jobban meg fogjátok ismerni egymást.

2. Csábítsd el!

Csábítsd el és vedd rá arra, hogy azt higgye, te vagy a legfontosabb nő az életében. Vedd rá arra, hogy beléd szeressen. Viszont vigyázz arra, hogy csak akkor csábítsd őt el, ha hosszú távon tényleg együtt szeretnél lenni vele. Ebben az esetben nem kell mást tenned, csak légy megértő, legyen humorod és lepd őt meg kellemes gesztusokkal.

3. Ne sürgesd!

Ha azt szeretnéd, hogy egy férfi felvállalja a veled való kapcsolatát, akkor a legkevésbé helyénvaló dolog a sürgetés. Így azt az érzést kelted majd benne, hogy minden túl gyorsan halad előre, és ezáltal még inkább bizonytalanná fog válni. Örülj mindig a jelennek, és meg fogsz majd lepődni, milyen hamar fogja majd kérni, hogy legyetek egy valódi pár.

4. Mutasd meg neki, hogy csak őt akarod!

Légy biztos abban, hogy a férfi, akivel találkozgatsz, tudja azt, hogy ő az egyedüli, akivel randizni szoktál. Ez azt jelenti, hogy egy exkluzív kapcsolatot szeretnél, így rájön majd arra, hogy te komolyan tervezel vele, így ő is hamarabb fog dönteni a párkapcsolatotok felvállalásáról.

5. Mutasd be a nevén!

Ha egy nagyobb társaságban a nevét használva mutatod őt be, anélkül, hogy azt mondanád, hogy ő a barátod, a párod, vagy a szerelmed, akkor ez fel fog majd tűnni neki, és ezzel felhívod majd a figyelmét arra, hogy hivatalosan semmilyen kapcsolat nincs köztetek. Így elgondolkodik majd azon, hogy mégis milyen szinten helyezkedtek el ebben a kapcsolatban.

6. Vedd rá arra, hogy mutasson be a barátainak!

Ha azt szeretnéd, hogy a férfi, akivel komoly párkapcsolatot szeretnél, felvállalja a veled való párkapcsolatát, akkor vedd rá arra, hogy bemutasson a barátainak. Ekkor figyeld meg azt, hogy miként mutat be téged nekik. Úgy mutat be, mint a barátját, vagy úgy, mint a szerelmét, vagy csak a nevedet használja majd. Bárhogyan is történne, legalább a barátai meg fogják majd kérdezni, hogy ki vagy te neki.

7. Tölts időt másokkal is!

Ha több időt töltesz majd más ismerőseid társaságában, akkor egy bizonyos idő elteltével biztosan arra készteted majd, hogy sokkal több időt töltsön ő is veled. Vigyázz arra, hogy ne kezdj el flörtölni más férfiakkal, ne tedd őt féltékennyé, ugyanis könnyen lehet, hogy ha túlzásba viszed a más férfiakkal való flörtölést, rosszul fogja értelmezni a jeleket, és inkább vissza fog vonulni a kapcsolatból.

8. Vállald fel te a kapcsolatotokat!

Egy férfinek akkor is lehetsz a szerelme, ha nem nevezitek így egymást. Az, hogy még nem mondja neked azt, hogy „szerelmem” nem jelenti azt, hogy nem viselkedhetsz úgy, mintha egy komoly kapcsolatban lennél vele. Amint rájön arra, hogy te már nagyon komolyan gondolod a kapcsolatotokat, akkor sokkal bátrabb lesz a veled való párkapcsolat felvállalásában.

9. Hívd meg pár elkövetkezendő eseményre!

Tudod, hogyan veheted rá a férfit arra, hogy felvállalja a kapcsolatotokat? Hívd meg őt pár olyan eseményre, ami az elkövetkezendő pár hónapban lesz. Ha elfogadja a meghívásodat, akkor biztosan ő is hosszú távú párkapcsolatban gondolkodik.

10. Légy türelmes!

Mindenkinek saját ritmusa van. Egyesek nem állnak készen arra, hogy felvállaljanak egy párkapcsolatot már két-három hónap után. Ezért légy türelmes és várd meg azt, hogy ő is készen érezze magát arra a pillanatra, amikor felvállalja a kapcsolatotokat. Ugyanakkor figyelj a saját szükségleteidre is és ne hanyagold el magad miatta.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.