10 jó tanács az első közös nyaraláshoz
2019-04-29  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az idei márciusi hosszú hétvége kapcsán valószínűleg sok friss párnál felmerült egy mini vakáció ötlete. Ha Te is hasonló cipőben jársz, és új kedveseddel közös nyaralást terveztek a közeljövőben, akkor most bizonyára aggódsz. Első gondolatra ijesztőnek tűnhet hosszabb ideig kettesben lenni valakivel, akit még alig ismerünk. Valószínűleg szeretnéd is, meg nem is ezt az utazást.

Egy ilyen alkalom tökéletes lehetőség arra, hogy közelebb kerüljetek egymásoz, jobban megismerjétek a másikat, és megbizonyosodjatok róla, valóban összeilletek-e. Szerencsére van néhány tippünk, amelyek segítségével felkészülhetsz, hogy igazán romantikus és szép élményt szerezzetek egymásnak.

1. Csak akkor utazz, ha jól érzed magad a társaságában

Ezt néhány randevú után még nem lehet eldönteni. Hagyj időt magadnak, és a partnerednek arra, hogy megismerjétek jobban egymást. Csak akkor utazzatok el közösen, ha már intimebb helyzetekben sem vagytok zavarban egymás társaságában.

2. Az első út legyen rövid

Mivel ez az első közös nyaralásotok, ne tartson 2-3 napnál tovább. De maga az oda út sem. A több órás repülést, és világ körüli utakat hagyjátok meg a kapcsolat későbbi szakaszára.

3. Olyan úti célt válassz, ahol még egyikőtök sem járt

Együtt felfedezni egy ismeretlen várost, vagy országot olyan új, közös élményeket kölcsönözhet a kapcsolatnak, ami megerősítheti a szerelmeteket. Jó tanács: sose menj az új pároddal olyan helyre, ahol korábban az exeddel jártál!

4. Szervezz olyan programot, amely mindkettőtöket érdekel

Fontos, hogy közösen válasszatok úti célt, és együtt találjátok ki az utazás részleteit, úgy, hogy mindketten jó érezhessétek magatokat. A férfiak nem szeretik a nagy bevásárló körutakat, míg a nők általában nem rajonganak a sporteseményekért. Keressetek inkább olyan közös érdeklődési pontokat, amelyre mindketten kíváncsiak vagytok.

5. Hozd formába magad

Egy hosszabb együttlét során Te sem szeretnéd kellemetlenül érezni magad, amiért nem epiláltad a lábaidat, vagy nem mentél el manikűröshöz. Az indulás előtt tegyél meg mindent a szépségedért, és a jó közérzetedért.

6. Próbáld elkerülni a stresszes helyzeteket

Időben érkezzetek a repülőtérre, legyenek rendben a papírjaitok, foglaljatok előre szállást, legyen nálatok elég pénz, és persze ne hagyjatok semmit az utolsó pillanatra.

7. Tedd romantikussá az utazást

Jó, ha már az oda vezető út során el tudod felejteni a hétköznapi gondokat, és megpróbálsz ráhangolódni a partneredre.

8. Próbálj ki új dolgokat

Legyél bevállalósabb, mint otthon. Csináljatok együtt valami olyat, amit eddig egyikőtök sem, legyen az egy új, izgalmas sport, vagy bármi más különleges tevékenység. De megkóstolhatsz olyan helyi ételspecialitásokat is, amelyeket korábban sosem.

9. Kis időt töltsetek külön is

Bár egy közös vakáció nagyszerű alkalom arra, hogy végre kettesben lehessetek, mégis fontos megőrizni egy kis énidőt is. Menj el úszni, míg a másik szaunázik, vagy napozik, frissülj, és töltődj fel, hogy azután még kellemesebben érezd magad újra a társaságában.

10. Vegyél valami különleges szuvenírt

Ha a partnered esetleg kinézett valamit egy boltban, akkor próbáld titokban beszerezni, és az út végén, vagy esetleg már otthon meglepni vele. Ezután mindig Te, és a romantikus vakációtok fog az eszébe jutni, ha ránéz arra a tárgyra.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.