10 fontos dolog a nők számára a párkapcsolatban
2017-11-06  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Te is szereted azt, ha párod elkényeztet, és gyengéd gesztusokkal vesz körül? Kinek ne tetszene az, ha bókolnak neki, vagy ha akár kisebb ajándékokat kap? Ami azonban egy nőnek igazán számít, az nem anyagi javakban mérhető, ugyanis a tettek és a szerelmes szavak azok, melyek sokkal többet jelentenek a drága ajándékoknál. Az igazán fontos dolgok egy nő számára azok a dolgok, melyeket a partnerük nem tervez meg előre, és amin nem gondolkodik túl sokat. A részletekre való figyelés és az egyszerű gesztusok bizonyítják leginkább a másik iránt érzett szeretetünket.

Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 10 legfontosabb dolgot, amit a nők fontosnak tartanak egy párkapcsolatban. Lássuk, melyek ezek:

1. Hogy párod megkérdezze, milyen volt a napod

Egyszerű kérdés az, ha a párod a nap végén megkérdezi, milyen volt a napod. Azonban ez a kérdés sokat elárul a párodról. Ez azt jelenti, hogy érdeklődik irántad és érdekli, hogy mi történik veled.

2. Hogy párod kinyissa neked a kocsi ajtót

A gavallér emberek kihalás szélén vannak, azonban mégsem tűntek el teljesen. Egy nő mindig is értékelni fogja azt, ha a párja kinyitja neki a kocsi ajtaját.

3. Hogy párod hosszasan megöleljen és megcsókoljon

Azzal, ha a párod hosszasan ölel és csókol, azt fejezi ki, hogy mennyire nagyon szeret, anélkül, hogy egy szót is mondana, anélkül, hogy azt mondaná: szeretlek.

4. Hogy párod meghallgasson

Azzal, ha a párod meghallgatja azt, amit mondasz neki, azt fejezi ki, hogy mennyire nagyon érdeklődik irántad és érdekli az, amit mesélsz neki. Ezzel mutatja meg azt, hogy minden figyelmét megérdemled.

5. Hogy párod felhívjon

Manapság a verbális kommunikáció egyre ritkább, ezért azzal, hogy a párod felhív, a tiszteletét is kifejezi irántad. Azért választja a telefonos beszélgetést, mert nem szeretne egy percet sem üzenetírással elvesztegetni.

6. Hogy párod azt mondja, csinos vagy

A nőknek általában nem tetszik az sem, ha folyamatosan bókolnak nekik, azonban mindig tudnak örülni akkor, amikor egy bókot megfelelő időben kapnak. Elsődlegesen az a fontos, ha a párod észreveszi, hogy hogyan nézel ki és miként öltözködsz.

7. Hogy párod emlékezzen a részletekre egy előző beszélgetésből

Ha a párod olyan dolgokra emlékszik, amiről korábban már beszéltetek, azt bizonyítja, hogy figyelt rád. És ez az, ami igazán számít egy párkapcsolatban!

8. Hogy párod fogja a kezedet

Lehet, hogy közhelyesnek tűnik, azonban a kézen fogás egy nagyon aranyos módja a kapcsolatotok és az egymás iránti törődésetek kifejezésének. Az is a szeretetnek a jele, ha az utcán sétálva büszkén megfogja a kezed, ezzel ugyanis azt mutatja meg mindenkinek, hogy büszke arra, hogy te vagy a párja.

9. Hogy párod véletlenszerűen küldjön neked üzeneteket

Egy egyszerű üzenet, mint például, hogy „Remélem, hogy jól telik a napod! Hiányzol!” elegendő ahhoz, hogy feldobja a napodat, párod pedig mégsem pazarol rá sok időt a napi munkája során.

10. Hogy párod azt mondja neked, hogy „szeretlek”, bármilyen különös indok nélkül

Egy egyszerű „szeretlek” szó, melyet a párod egy váratlan pillanatban mond neked, bizonyára azt fogja éreztetni veled, hogy igazán különleges személy vagy. Ezt akár akkor is mondhatja, amikor az autó felé mentek, vagy amikor együtt néztek egy filmet a kanapéról. Bármikor is mondja ezt a szót, biztosan mindig örömmel fog eltölteni, amikor hallani fogod.

Szólj hozzá