10 érdekesség az online társkeresés világából
2017-03-04  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Manapság az offline társkeresést egyre inkább fölváltja az online társkeresés. Az offline ismerkedéssel ellentétben, a párkereső félnek sokkal nagyobb esélye van megtalálni az igazit, hiszen konkrét kritériumok alapján tud keresni, így olyan partnert találhat, aki leginkább megfelel az elvárásainak. Neked még tapasztalatod az online társkeresésben, de minden vágyad az, hogy rád találjon a szerelem? A keresgélés elkezdése előtt nem árt, ha tisztában vagy pár olyan ténnyel és érdekességgel, ami az online társkeresésre jellemző.

Tudtad, hogy…

… az online társkeresés ősi formája, az újsághirdetés már több mint 300 éves? (1700-ban, 10 évvel azután, hogy az első sajtótermék piacra került, megjelentek az első házassági hirdetések is.)

… mára már minden negyedik társkereső mobilon is használ társkereső szolgáltatást?

… 40 év alatt a férfiak, 40 év felett pedig a nők vannak többségben a társkereső oldalakon?

… a ideális férfi az online társat kereső hölgyek szerint elmúlt 35 éves, 180 cm magas, 85 kg, nem dohányzik és legalább alkalmanként sportol?

… a társat keresők az ismerősön keresztül történő bemutatás mellett az online társkereső oldalakat tartják a leghatékonyabbnak arra, hogy társat találjanak maguknak?

… a budapesti társkeresők aránya több mint kétszer magasabb az országos átlagnál, de Győrből, Szegedről és Székesfehérvárról is jóval többen keresnek társat, mint az ország többi részéből?

… a nők az optimizmusukat, a férfiak pedig a humorukat szeretik a leginkább hangoztatni társkereső adatlapjuk bemutatkozás rovatában? Az „optimista nő keres humoros férfit” jelige lehetne a legnagyobb sikerrel kecsegtető szöveg a párkereső oldalakon.

… a Randivonal.hu 19 évvel ezelőtt indult és mára már közel 3 millióan használták?

… hétvégén érdemes leginkább ismerkedni társkereső oldalakon, ugyanis akkor használják legtöbben a társkereső szolgáltatásokat?

… a Randivonalon egy év alatt több mint 10 millió üzenetet váltanak egymással a társkeresők és összesen négymillió órát töltenek az oldalon?

Szólj hozzá