10 dolog, amin Te is túl sokat rágódsz a kapcsolatod elején
2019-05-10  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nincs szebb dolog annál, amikor ránk talál a szerelem, főleg, ha régóta szingliként tengettük előtte a napjainkat. De egy új kapcsolat nem csupán azt a bizonyos rózsaszín ködfelhőt hozza magával, hanem felébred bennünk az aggódás, mert ezt most tényleg nem akarjuk elszúrni.

Ha Te is hasonló cipőben jársz, bizonyára átérzed a fenti sorokat. Valószínűleg Te is mindig minden helyzetben tökéletesen akarsz viselkedni, még véletlenül sem megbántva az új párodat. De ez sosem könnyű, hiszen alig ismeritek még egymást. És ekkor elkezdesz minden apróságon rágódni, hogy mit merj, és mit ne.

Szerencsére vannak olyan helyzetek, amin felesleges aggódnod, pusztán egy nyílt, és őszinte kommunikációval megoldhatók. Íme, 10 közülük, hogy Neked is könnyebben menjen!

1. Ha azt mondja, hogy „Kedvellek”

Ha esetleg csak mostanában kezdtetek el randizni, és elhangzik a szájából ez a mondat, nem kell megijedned. Sem többet belegondolnod. Ez még valószínűleg nem szerelem, nem az esküvőtöket tervezgeti, de szeretné Veled folytatni az ismerkedést.

2. Ha valami közbejön

Estére közös programot terveztetek, de Neked tovább bent kell maradnod a munkahelyeden. Előfordul, nem nagy dolog. Csak hívd fel, és mondd el az igazat, biztosan meg fogja érteni. Egyúttal javasolhatsz egy új időpontot, vagy másik programot, akár még aznap estére.

3. Ha rákérdez, mit szeretsz

Ne félj őszintén elmondani neki, hogy milyen filmeket szeretsz, vagy melyik ország konyhájáért vagy oda. Egy férfi szereti, ha jó ízlése van a párjának, és ha egyezik az övével, az csak tovább erősíti a kapcsolatot.

4. Ha épp megjött a ciklusod

Nem vagytok már iskolások. Minden férfi tudja, hogy miről van szó. Teljesen természetes dolog, ha megbeszélitek, hogy nálad hogyan működik ez.

5. Ha érdekel a csillagjegye

Nem ciki megkérdezni a kapcsolatotok elején, hogy milyen jegyben született. Valószínűleg nem azért teszed, hogy analizáld összeilletek-e. Csak szeretnéd jobban megismerni, ami természetes.

6. Ha kezdenek komolyra fordulni a dolgok

Nyugodtan küldj neki üzenetet napközben, hogy hiányzik Neked, és csak rá tudsz gondolni. Ha komoly a dolog, valószínűleg ő ugyanígy érez.

Ez is érdekelni fog: 5 tuti tipp, amivel fejlesztheted a párkapcsolatod

7. Ha legyőzöd a saját játékában

Legyen szó bármilyen játékról, vagy akár sportról, nem kell megijedned attól, ha jobb vagy nála. Inkább csak a versenyszellemet ébreszted fel benne, és végül jól fogtok szórakozni.

8. Ha egy kis énidőre van szükséged

Mindenkinek szüksége van bizonyos fokú szabadságra, egyedül töltött időre, különösen egy párkapcsolatban. Egy együttélés pont attól marad kiegyensúlyozott, ha vannak dolgok, amiket közösen, míg másokat külön-külön csináltok.

9. Ha véletlenül megemlíted az exedet

Egy ilyen helyzetben biztosan féltékeny lesz kicsit, de ha például a múltadról kérdez, nem kell hazudnod, vagy rosszul érezned magad miatta. A korábbi párod is az életed része, még ha egy lezárt szakasz is, ezt el kell fogadnia.

10. Ha nála hagynád a fogkeféd

Amikor egy kapcsolat kezd komolyra fordulni, azzal együtt jár, hogy egyre több időt töltötök egymás lakásában. Természetes dolog, ha a cuccaid nála maradnak. És persze abban is biztos lehetsz, hogy ha reggelente meglátja a fogkefédet a saját fürdőszobájában, az örömmel fogja eltölteni.

par

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.