10 biztos jel, hogy egy közeli barátod fél randira hívni
2019-09-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Mit teszel, ha párt keresel? Általában regisztrálsz egy társkereső oldalon, elmész egy szórakozóhelyre, vagy belépsz egy klubba, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg.

De mi a helyzet akkor, ha párt keresel, és van is már egy kiszemelted, akiért odavagy, de sajnos villogó piros jelzések hada veszi körbe. Talán pont egy közeli kollégád vagy egy jó barátnőd volt pasija, esetleg a bátyád legjobb barátja. Bármelyik is legyen, nehéz ügynek ígérkezik. Bár egyszerű lenne beleugrani, hiszen valósággal tálcán kínálja fel számodra az élet, de ott a kockázat, hogy ha mégsem működik, akkor hogyan fogtok utána egymás közelében élni, főleg, ha esetleg még egy jó barátság is tönkre megy miatta.

Ne hidd, hogy veled ez nem eshet meg. Talán egy közeli ismerősöd most is épp utánad epekedik, de mivel hasonló cipőben jár, nem mer lépni. Ismerd meg cikkünkből azokat a jeleket, amelyekből sejteni lehet, hogy valaki a közeledben épp az érzelmeivel vív mindennapos harcot, miattad.

1. Minden nap talál rá okot, csak hogy beszélgethessen veled

Ezek sosem óriási dolgok. Csak megkérdezi, hogy vagy, esetleg érdeklődik, hogy mit tervezel a hétvégére. Mindig egy kicsit többet szeretne megtudni róla, jobban megismerni, de mindezt látszólag semlegesen. Titokban persze reménykedik, hogy esetleg meghívod egy közös kávéra, vagy sétára az ebédszünetben. De ő sosem fog kezdeményezni, azt Neked kell.

Ezt is olvasd el! 3 szabály, amit be kell tartanod, ha egy kollégáddal randizol

2. Ha közös programotok van, arra sosem egyedül érkezik

Inkább mindig hoz pár barátot vagy közös kollégát magával hátvédnek. Teszi ezt azért, mert bár egy-egy ilyen alkalommal csak Veled fog beszélgetni, de utólag kimagyarázhatja, hogy ez nem randi volt. Persze ez nem változtat a tényen, hogy igazából szívesen randevúzna Veled.

3. Ha randizik is mással, előtted komolytalannak tünteti fel

Bár küzd az érzéseivel irántad, megpróbál továbblépni. Találkozóra hív másokat, de persze a kémia velük nem működhet, mert érted rajong. Ha érdeklődve rákérdezel a dolgaira, akkor biztosan nem árul el sok részletet előtted, az ellen pedig egyenesen tiltakozik, hogy bemutassa Neked az újdonsült randipartnerét.

4. Mások észreveszik, hogy mi történik köztetek

Talán Te is érzed a bátortalan közeledését, talán nincs is ellenedre, de titkolnád, mert nem érzed helyes döntésnek. Hidd el, ettől függetlenül az ismerőseitek többsége azonnal látni fogja, hogy köztetek vibrál a levegő.

5. Semmi jót nem tud mondani a mostani pasidról

Valószínűleg inkább viccelődik az aktuális párodon, ahelyett, hogy elmondaná az igazi véleményét vele kapcsolatban. De ha el is mondja, akkor biztosan megkapod tőle, hogy szerinte nem elég jó hozzád. Valószínűleg nem fogja különösebben megindokolni, de persze egyértelmű, hogy miért. Ha már az övé nem lehetsz, akkor csak valaki nagyon különleges személy érdemelhet meg Téged, aki talán nem is létezik.

6. Számtalan közös sztoritok van

Minél régebb óta ismeritek egymást, annál több közös vicces, boldog, vagy épp szomorú élmény, emlékezetes pillanat adódhat, amelyek mindkettőtök számára egyaránt fontosak, amelyeket csak Ti ismertek, és amelyek örökre összekapcsolnak benneteket. Az ilyen közös sztorik már nem egy jó barátságot változtattak át életre szóló komoly kapcsolattá.

7. Ha a kollégád, akkor hamarosan új állás után néz

De nem azért, mert utálja a mostani munkahelyét. Azért teszi, mert tudja, hogy csak így felejthet el, vagy épp ellenkezőleg, pont így teremthet meg egy olyan helyzetet, hogy végre randira hívhasson. Valószínűleg ki fogja kérni a tanácsod, és ne lepődj meg, ha annak hatására fogja meghozni a döntést.

8. Időnként rideg, máskor a legjobb barátod

Ezen nem szabad megsértődnöd, hiszen miattad teszi. Egyik pillanatban eltávolodik Tőled, mert próbál továbblépni, és elfelejteni. De a következő nap elgyengül, szüksége van a közelségedre, és megint minden visszaáll a régi kerékvágásba. Ezek a hangulatingadozások mutatják leginkább, hogy mekkora harcot vív legbelül a saját érzéseivel.

9. Egyre gyakrabban emlegeti, hogy olyan vagy számára, mint egy testvér

Ezzel valójában csak önmagát próbálja győzködni, hogy bár kedvel Téged, de ez nem szerelem, inkább csak testvéri szeretet lehet.

10. Folyamatosan azt emlegeti, hogy „Mi lett volna, ha…”

Talán egy jó barátnőd pasija volt régen, és talán nem is hosszú ideig jártak együtt, de ez a tény megállítja őt abban, hogy feléd közeledjen. Ilyenkor gyakran hallhatod tőle, hogy Ti ketten mennyivel jobb párost alkottatok volna, de így is örül, mert megismerhetett. Ezzel persze feldobja számodra a labdát, kíváncsi a véleményedre, és hogy vállalnád-e a jó barátnőd elvesztésének kockázatát egy randevúért vele.

Csak rajtad múlik, hogy felismered-e a jeleket, és bevállalod-e a kockázatot, ami egy ilyen viszonnyal együtt járhat. Talán a Tiétek lesz a világ legboldogabb párkapcsolata, de sajnos az is benne van a pakliban, hogy egy szakítás tönkre teszi utána mindkettőtök életét. Nehéz döntés, de a szíved mélyén úgyis tudod, hogy mit kell tenned.

par

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.