10 beszélgetési téma az első randira
2018-06-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Segítünk megtörni a csendet

Biztos már veled is megesett, hogy az első találkozás előtt nagyon bepánikoltál, hogy mi lesz, ha beáll a kínos csend kettőtök közt. Ne törd ezen a fejed, itt van pár téma, ami segít eloszlatni félelmeidet.

Tipp: az első randihelyszín lehetőleg ne egy zajos bár legyen, ahol nem értitek meg egymás szavát, ezek a helyszínek igazi ”beszélgetés gyilkosok” tudnak lenni.

  • Beszéljetek a legjobb barátokról

Ha hiszed, ha nem sokat elárul a másikról ki is a legjobb barátja és, hogy hogyan kerültek ennyire közel egymáshoz. Ezekről a dolgokról általában mindenkinek van egy jó sztorija. Ezáltal sokat megtudhattok egymásról, anélkül, hogy konkrét kérdéseket szegeznétek a másikhoz.

  • Hozd szóba a filmeket

Igen, többek szerint ez nem a legjobb téma egy randin, de ennek ellenére mégis azt javaslom, beszélgessetek egy kicsit a filmekről. Mindenkinek meg van a saját top 5-ös listája, ami sokat elárul a másik jelleméről.

  • Mesélj neki a napodról

Itt kibontakozhattok egymás előtt, ki mivel foglalkozik, hogy töltitek a mindennapjaitokat. Előfordulhat, hogy számos közös pont van az életetekben, ami újabb és újabb beszédtémát vet fel.

  • Áruld el céljaidat

Ez már egy kicsit merészebb téma, de ezáltal kiderítheted, hol tart partnered az életbe. Könnyebben eldöntheted összeillő párt tudnátok e alkotni vagy ez az egész nagy valószínűséggel nem vezet sehova.

  • Vakáció

Szórakoztató téma lehet. Megtudhatod, milyen utakat részesít előnyben, ami betekintést enged partnered személyiségébe. Tengerparton fekvős, kultúra faló vagy egy igazi kalandor? Beszélgessetek és minden kiderül.

  • Hát a család, hogy van?

Szóba lehet hozni ezt a témát, de érdemes tapintatosan kezdeni, hiszen eleinte nem tudhatod, milyen viszonyt ápol partnered a szeretteivel, mikor látta őket utoljára vagy, hogy egyáltalán van e kiről mesélnie. Ha úgy látod nyitott a témára, előkerülhetnek a vicces családi sztorik.

  • Rosszul elsült randik

Ez a téma általában mindenkit meg tud nevettetni, hiszen ki ne akadt volna össze olyan randi partnerrel, akivel azonnal megbánta a személyes találkozást.

  • Titkok

Ha úgy érzed, jó köztetek az összhang és az idő megérett rá, mesélhetsz neki kisebb titkokat magadról. Persze nem a legféltettebb dolgaidat kell kiadnod neki, ahhoz az első találkozó igencsak korai lenne.

  • Mesélj neki az érdeklődési körödről

Beszélgessetek, arról, hogy mi iránt érdeklődtök, persze olyan téma is szóba kerülhet, amiben egyáltalán nem értetek egyet. Nem érdemes nagy vitákba keveredni, hiszen a vélemények kibontakozásánál tudni fogod van-e esély egy második találkozásra.

  • Mit csinálsz hétvégén?

Nem árt, ha ezt is szóba hozod, hiszen könnyen lehet, hogy teljesen más a beosztásotok a munkahelyen vagy az érdeklődési körötök nem összeegyeztethető. Bárhogy is legyen, ez a téma alkalmat ad a randevú megismétlésének az előkészítésére is.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.