Weisz Fanni házasságról vallott
2017-09-12  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A világ egyik legromantikusabb helyén nyaralt Weisz Fanni (24) és vőlegénye, Péter. A meglepetés-utazás ugyan gyönyörű volt, de a modell elárulta, nem kaptak ihletet ahhoz, hogy egy ilyen helyen kössék össze az életüket, ők nem akarnak a szeretteik nélkül titokban házasodni.

Párja meglepte egy nyaralással. Volt annak szerepe, hogy épp a Seychelles-szigetekre utaztak végül?

– Imádom a meglepetéseket, és amit ennél is jobban szeretek, az az, hogy Peti nagyon figyelmes és mindig elraktározza, amiket mondok neki és amiket szeretnék. Vele folyamatos meglepetés az életem! Így volt ez a nyaralás is, amit a szülinapomra kaptam tőle. Szerettem volna látni egyszer a Seychelles szigeteket, az egyik nagy álmom vált valóra. Csak az indulás előtt egy nappal szólt, hogy csomagoljak. Nem hittem neki és csak nevettem, akkor vettem komolyabban, amikor ő már elkezdett pakolni a bőröndjébe.

Ez a környezet egy tökéletes álomesküvő helyszín. Esetleg kimondták titokban az igent?

– Volt egy esküvő ott amikor voltunk Praslin szigetén. Peti egyből odafutott és készítettünk egy képet, de nem gondolkoztunk azon, hogy titokban gyorsan összeházasodjunk. Eleve nem szeretnénk titokban összeházasodni és ilyen gyorsan se.

El tudná képzelni, hogy egy ilyen paradicsomi környezetben éli le az életét?

– El, egy darabig. De egy pár hét múlva elfogna a honvágy és hazajönnék, mert igaz a mondás, mindenhol jó de legjobb otthon. Nagyon örültem , amikor a saját ágyunkban pihenhettünk két hét után.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá