VV Ágica újra szerelmes
2017-06-13  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A Bors információi szerint Szögeczki Ági már 9 hónapja él kapcsolatban, akivel állítása szerint, sorsszerű volt a találkozója.

– Három évig férfi nélkül éltem. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy nem fogom azért otthagyni a fiamat, hogy felöltözzek, és elmenjek valakivel vacsorázni két órára. Hiszen mi lenne, ha akkor szólalna meg, akkor indulna el, akkor nőne ki a foga… És ezekről én nem szerettem volna lemaradni. Ebben a három évben Patrik engem nem is láthatott más férfival, még puszit adni sem. Tudatosan. A vége felé azonban már rám szólt a családom, térjek észhez – mondta a lapnak Ági, aki ismét Budapesten keres albérletet.

A fiatal anyuka az interneten ismerkedett meg mostani párjával, akinek csak hetekkel később válaszolt az üzenetére. Közel egy hónapig csak leveleztek, majd megadta a telefonszámát a férfinak, aki végül felgyorsította az ismerkedésüket és megmondta Áginak, hogy mondja meg, hogy hol van, és oda fog menni hozzá.

– Szakadt az eső, úgy jött le Miskolcra, és elvitt vacsorázni. Azóta együtt is vagyunk. Ő egy olyan férfi, aki nem akar megváltoztatni, mellette kérés nélkül változom. Sosem láttam még idegesnek, mérgesnek, és rám is átragad a nyugodt természete. A mögöttünk lévő hónap minden egyes napja egy megírt csoda, viták nélkül.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá