Villámgyors csirkés pizzabatyu
2017-01-29  /  Szerző:   /  Rúzs  /  Nincs hozzászólás

HOZZÁVALÓK (6 DARABHOZ):

100 g sült csirkehús

1 db kápiapaprika

100 g bébispenót

1 db mozzarellagolyó

paradicsomszósz

400 g konyhakész pizzatészta

1 ek tej

1 db tojás

reszelt parmezán

ELKÉSZÍTÉS:

Forgassuk össze a húst a kimagozott, felaprított paprikával, a megmosott, lecsepegtetett spenóttal, a felkockázott mozzarellával, továbbá néhány evőkanál paradicsomszósszal.

A tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel 12 egyforma háromszögre. Osszuk el hat darabon a spenótos keveréket, kenjük meg a tésztaszéleket a tejjel elhabart tojással, majd fedjük be mindet az üres tésztadarabokkal, és nyomkodjuk össze a széleket.

Rendezzük el a batyukat sütőpapírral bélelt tepsiben, kenjük meg a tetejüket a maradék tejes tojással, szórjuk meg egy kevés reszelt parmezánnal, végül süssük a 190 fokos sütőben 20 percig.

Elkészítési idő: 50 perc

Forrás: Mindmegette

Szólj hozzá