Véget ért Scarlett Johansson házassága
2018-03-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Scarlett Johansson (33) és Romain Dauriac (35) kapcsolata kezdetben maga volt a hollywoodi idill. A színésznő 2012 novemberében jött össze a francia újságíróval, tíz hónappal később eljegyezték egymást, 2014-ben pedig megszületett kislányuk, Rose Dorothy (3) is.

A pár ezután, 2014 októberében titokban kimondta a boldogító igent egymásnak egy montanai farmon. Dauriac és Johansson Párizsba költözött, saját popcorn üzletet nyitottak, és egy ideig úgy tűnt, boldogan élnek együtt, amíg meg nem halnak. Nem így történt: Scarlett két év házasság után beadta a válási papírokat. A lépésnek voltak előzményei, a sztár más férfival jelent meg az Oscar-díj- átadón, és meglepően nyilatkozott a hűségről is.

– A házasság nagyon romantikus, hiszen nagyon szép az a gondolat, hogy összekötöd a szerelmeddel az életedet. Azonban úgy gondolom, hogy az nem normális, hogy monogámiában éljünk – vallotta be a sztár a Playboy magazinnak, ezzel táptalajt adva a pletykának, hogy férjével nyitott házasságban élnek. Bármi is volt a válás valódi oka, az hamar kiderült, hogy korántsem értenek egyet Rose Dorothy felügyeleti jogáról. Johansson és Dauriac is elsődleges felügyeleti jogot szeretett volna, és míg az édesanya New Yorkban akarta kialakítani a családi fészket, addig az apa Párizsban maradt volna a kislánnyal.

Hosszas jogi hercehurcát követően tavaly szeptemberben végre sikerült közös felügyeleti jogban megegyezniük.

– Közeli barátok és szülőtársak maradunk, közös elkötelezettséggel az iránt, hogy a lányunkat szerető és együttérző környezetben neveljük fel – fogalmazott a pár a válás után kiadott közös nyilatkozatban. Úgy tűnik, ez az elhatározás jó úton halad, decemberben ugyanis együtt fotózták le a kis családot, amint felszabadultan sétáltak.

A sztár egyszer már volt férjnél Dauriac előtt. Scarlett Johansson és Ryan Reynolds (41) egy év randizgatás után, 2008-ban összekötötte az életét, de 2011 júliusában már le is zárult a válási procedúra.

– Egy másik színésszel járni iszonyú nehéz. Még magadra is alig tudsz időt szakítani, nemhogy egy másik emberre – árulta el akkor a színésznő.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.