Várkonyi pszichológushoz küldené Bochkort
2018-01-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Várkonyi Andrea szerint nem kell bolondnak lenni ahhoz, hogy valaki pszichológushoz járjon, sőt, úgy gondolja, hogy mindenkinek jót tenne némi terápia.

Várkonyi a Borsnak mesélt arról, hogy az egyetem mellett kezdett pszichológushoz járni. A Tények egykori műsorvezetője szerint nem kell „bolondak” lenni ahhoz, hogy valaki eljárjon terápiára.

– Amikor beiratkoztam újra az egyetemre, akkor kezdtem el pszichológushoz is járni, meg kellett ismernem a vakfoltjaimat, hogy ha hasonlóval találkozom a munkám során, jól tudjam kezelni. Kell is, hogy rendben legyek önmagammal. Nem kell ahhoz bolondnak lenni, hogy az ember terápiára járjon. A pszichológusok is rendszeresen járnak egy másik kollégához. Mindenkinek kéne pszichológus és önismeret, Gábornak is szoktam javasolni – mondta a lapnak Andrea.

Kiderült az is, hogy ugyan nem önszántából, de gyakran megesik, hogy Andi néha tudat alatt is elemzi férjét, és egyből „pszichológusként áll” a felmerülő helyzethez.

– Meg is jegyzi néha, hogy látom, most a pszichológus beszél belőled! Sőt, előfordul, hogy egyes helyzetekben ki is jelenti, félig viccesen, hogy ne pszichologizálj – folytatta Várkonyi, aki már bele is vágott az új szakmájába, és Gaál Viktor pszichológussal együtt tart tréninget az érzelmi intelligenciáról.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.