Várkonyi Andrea lánykérésről álmodozik
2017-04-14  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Várkonyi Andrea a saját műsorában már sok apró titkot elárult a magánéletéről, az azonban mindenkit meglepett, hogy leánykérésről és esküvőről beszél, miután Bochkor Gáborral többször elmondták: nem terveznek lagzit.

Bár Bochkor már adott gyűrűt Várkonyi Andreának, ezt nem tekintették eljegyzésnek. „Nem eljegyzési gyűrűnek fogtam fel, de mégis azt gondolom, hogy ha egy férfi egy nőnek gyűrűt ad, az valamit azért jelent” – mondta korábban Várkonyi Andi az Aktívnak. A rádiós sokszor elmondta, hogy nem akar megnősülni, és ez mindkettőjüknek megfelel így – írja az NlCafe.

A Micsoda nők! legutóbbi adásában amikor Pirner Alma az eljegyzéséről mesélt, Andi ennyit fűzött hozzá: „Mi még nem házasodtunk össze a Gáborral, de egy ilyen leánykérés… Legfeljebb utána azt mondom, hogy hagyjuk, csak kérd meg a kezem így!”

Pirner Alma mesés sztorijára: „Filmbe illő volt. Meglepett egy minihétvégével, hogy elvisz Párizsba. Ez annyira giccses történet, hogy már szép és jó. A születésnapomon vitt el nyáron. Sorban álltunk, a lifttel felmentünk, ameddig fel lehet menni a legtetejére, a pezsgőbár nyitva, kikéri a két pezsgőt, pont naplementére értünk fel, hogy a fene egye meg, és révedünk a messzeségbe. Oldalra nézek, és térdel, gyűrű a kezében, és azt mondja: megtisztelnél azzal, hogy a feleségem leszel? És erre elkezdtem sírni.”

Forrás: Blikk

Szólj hozzá