Varga Izabella családja miatt külföldre költözne
2017-09-02  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Gyermekei jövőjéről mesélt a Barátok közt Nóráját alakító Varga Izabella, aki 20 éves volt, amikor egy másik országba költözött.

A Story Magazinnak mesélt családjáról a színésznő, aki elmondta, hogy ugyan nem repdesne azért, ha a gyermekei külföldre költöznének, de elfogadná a döntésüket.

– Így csak annyit kértem tőlük, ha mennek, egy helyre menjenek, rossz lenne, ha az egyik Kínába, a másik meg Kanadába kötne ki. A színésznő úgy gondolja, hogy a szüleihez hasonlóan, ő is a gyermekei után menne a párjával egy idő után.

– Ha így alakul, nem utazni szeretnék, hanem költözni – mondta Izabella, akinek az édesanyja és az édesapja is azért költöztek Magyarországra, hogy lássák felnőni az unokáikat, így úgy is együtt maradhatott a család, hogy közben nem egy háztartásban éltek, ezt pedig szeretnék tovább folytatni majd később is.

– A nagyszülők közelsége, életünk egybefonódása nagyon sokat ad a mindennapokhoz. Örülök, hogy szemtanúi minden fontos eseménynek, legyen az zongorahangverseny vagy bizonyítványosztás. Nem csoda, hogy én is így szeretném – mondta a színésznő, akinek egyre többször jut eszébe, hogy egyszer nagymama lesz, így biztos abban, hogy a végtelenségig elkényezteti majd az unokát.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá