Újra együtt az álompár?
2018-02-09  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kibékülhet a magyar sztárvilág egyik korábbi álompárja? A Blikk információi szerint Cserpes Laura (29) csütörtök reggel Dél-Koreába utazott, oda, ahol múlt péntek óta volt szerelme, Gyurta Dá­niel (28) is tartózkodik sportdiplomataként.

A Blikk úgy tudja, hogy Cserpes eredetileg is elkísérte volna az olimpiai bajnok úszót a téli olimpiára, közösen utaztak volna, ám a szakítás keresztülhúzta a számításokat. Most azonban úgy tűnik, a kapcsolatnak még messze nincs vége, a fiatal énekesnő – akit nagyon megviselt, hogy vége lett a kapcsolatuknak – láthatóan újabb esélyt készül adni Gyurtának. Merthogy a Blikk azt is megtudta, hogy ugyan Laura nagyon szenvedett a szakítás miatt, pár hete éppen ő volt az, aki kidobta a sportolót.

– Sokan úgy gondolják, hogy Gyurta Dániel vetett véget ennek a kapcsolatnak, de ez nem így van. Cserpes Laura mondta ki, hogy vége. Dániel azóta próbálja visszahódítani, többször kérte, hogy utazzon el vele a téli olimpiára. Laura azonban együtt nem szeretett volna repülni exével, ezért az úszó átíratta a jegyét egy másik repülőre, azért, hogy Laura igent mondjon az útra – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki azt viszont nem mondta el, Laura miért adta ki a sportoló útját. Ám most ez már mindegy is, hiszen ha egy nő ekkora utat képes megtenni azért, hogy tisztázzák a dolgokat, akkor jó esély van arra, hogy az egykori szerelmesek újra egy párként térnek majd vissza.

Cserpes Laura és Gyurta Dániel 2016 őszén talált egymásra, miután az úszó ellátogatott az énekesnő egyik koncertjére. Azóta szinte elválaszthatatlanok voltak, Gyurta a vizes vb előtti edzőtáborba is magával vitte Floridába kedvesét, aki a budapesti rendezésű világbajnokságon ott szurkolt a lelátón párjának. Ezek után szinte sokkoló volt a hír, hogy szakítottak, ám úgy tűnik, az érzelmek nem hűltek még ki.

Gyurta Dániel lehet az, aki az első téli olimpiai magyar aranyérmet átadhatja. Az olimpiai bajnok mellúszó kérte ugyanis, hogy ő lehessen az egyik éremátadó a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyszámának ünnepélyes eredményhirdetésénél. Ebben a számban Liu Shaolin Sándor az egyik nagy esélyes.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.