Új sztárpár a láthatáron?
2018-01-28  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Chris Patt és Anna Faris válása a tavalyi év egyik legszomorúbb eseménye volt. Egykori álompárunk augusztusban jelentette be a szakítást, majd decemberben már a hivatalos papírokat is aláírták.

Azonban úgy tűnik, már egyikük sem zokog a párnájába éjjelente. Christ múlt pénteken Olivia Munn társaságában látták vacsorázni Los Angeles egyik éttermében, és a titokzatos forrás szerint igencsak egymásra hangolódott a két színész az este folyamán.

Szerencsére Faris is sokkal jobban érzi már magát, őt még novemberben kapták lencsevégre, ahogy a filmrendező Micheal Barrettel romantikázik Olaszországban. Igaz, mindkét fél túllépni látszik, szerencsére a jó viszony fennmaradt köztük. Továbbra is kapcsolatban állnak egymással, hiszen 5 éves kisfiuk, Jack összeköti az életüket. Az egykori szerelmesek kijelentették, hogy ezután is mindent megtesznek majd gyermekükért, és nem hajlandóak rossz szájízzel gondolni egymásra.

Mindezzel együtt a Chris Pratt és Olivia Munn-féle románc csupán botránykeltés, a színésznő saját maga erősítette meg egy közte és Anna Faris közötti üzenetváltás fotójával Instagramon. Azt is hozzáfűzte, hogy még ha randizna is Farris exével, ez nem jelenti azt, hogy utálniuk kellene ezért egymást, hiszen nem minden nő megvetni való és szánalmas egy szakítás után.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.