Új párja van Nádai Anikónak
2017-12-07  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Új párja van Nádai Anikónak, méghozzá nem más, mint a ValóVilág egykori nagyágyúja: Aurelio.

A Story Magazin számolt be a volt villalakók szerelméről, akik a közös munka során szerettek egymásba, ugyanis Aurelio is az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.

Anikó a megismerkedésük körülményeiről is mesélt:

– Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édesanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval.

Mint kiderült, Aureliónak rögtön megtetszett a csinos műsorvezető, és az első perctől kezdve tudta, hogy nem csak egy futókalandot akar a lánytól.

-Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívül. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan dolgot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem – mondta Aurelio, akinek sikerül mindig meglepnie barátnőjét a kedvességével.

Aurelio továbbá elárulta, hogy annak idején nem Anikó miatt nézte a VV-t, inkább irigy volt rá, hogy ő előbb lehet ott, mert a szülei akkor még nem engedték neki, hogy jelentkezzen a műsorba.

– Az a helyzet, hogy teljesen mást mutat a világnak, mint amilyen valójában. Eljátssza a bohócot, de közben egyáltalán nem az. Egy magas érzelmi intelligenciával megáldott férfi, aki rendkívül kedves és érzékeny is. És jó ember. Persze, néhány könyvet még fogok neki venni, hogy fejlesszük a szókincsét, de egyáltalán nem buta fiú – mondta Anikó.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.