Új év, új remények – 6 tipp, hogy magabiztosan keress társat
2018-01-08  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Az új év kezdetén sokan tesznek fogadalmat, hogy változtatnak az életükön. A társkeresők életében a január felfokozott hangulatban telik, hiszen a kapcsolatok szempontjából eredménytelenül telt év után új reményekkel vetik bele magukat a szerelem megtalálásába. Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogy a társkereséskor hogyan legyünk magabiztosak.

1. Tudd, kit keresel

Az eredményes társkeresés egyik alappillére, hogy tisztában vagyunk azzal, kit keresünk. A korábbi kapcsolataink és csalódásaink alapján könnyen összeállíthatjuk, hogy mik a számunkra legfontosabb dolgok a másikban.

2. Merj kezdeményezni

Napjainkra már nincs kőbe vésve, hogy kinek kell kezdeményeznie. Sőt! Sok férfinak kifejezetten imponál, ha a nő veszi a bátorságot, és félreérthető jelzések helyett megpróbál beszélgetést kezdeményezni, akár online, akár személyesen.

3. Fogadd el a csalódásokat

Persze nem jó érzés a visszautasítás, de mint az élet más területein, így a társkeresés során is el kell fogadnunk, hogy nem minden történhet az elvárásaink szerint. Előfordulhat, hogy nem a legfinomabban kapunk útilaput. Ilyenkor jó, ha eszünkbe jut, hogy aki nem tudja intelligensen visszautasítani a másik közeledését, azzal jobb is, hogy nem bonyolódtunk bele semmi komolyba.

4. Ne félj önmagad adni

Ha már megfogadtuk, hogy ezúttal másként alakul majd a magánéletünk, és új reményekkel vágunk bele a párkeresésbe, ideje, hogy önmagunkhoz is ezzel az új szemlélettel viszonyuljunk. Nem kell azért az összes kártyánkat felfedni, de minél inkább önmagunkat adjuk, a kialakuló kapcsolat is annál őszintébb lesz.

5. Lépj túl a múlton

Akár hosszú ideje vagyunk egyedül, akár nemrég léptünk ki egy fájdalmas, vagy ellaposodott kapcsolatból, érdemes a múltat elboronálni mielőtt tovább lépünk. Ha a korábbi kapcsolatainkat sikerült a helyére tenni magunkban, a párkeresésünk is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz.

6. Ismerkedj, ne üldözd a szerelmet

A legjobb módszer ismerkedés során, ha az őszinte érdeklődés látszik rajtunk, és nem a görcsös párkeresés. Mindkét nem hajlamos a túlzott ragaszkodásra, és manapság a felgyorsult világunkra is jellemző, hogy minél több dolgot, minél kevesebb idő alatt szeretnénk letudni. A szerelemnek idő kell, és az ismerkedés az egyik legizgalmasabb része egy párkapcsolatnak, ezért hagyjunk időt a kibontakozásra!

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.