Titokban megnősült a Jóban Rosszban sztárja
2017-06-17  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A jelek szerint sikerült az újrakezdés Jánosi Dávidnak (42), másodjára is oltár elé állt, és feleségül vette kislánya édesanyját.

Négy évvel ezelőtt a Jóban Rosszban Nemes dokija beleszeretett kolléganőjébe, Nemes Wandába. Tavaly év elején megszületett kislányuk, Liza, másfél hete pedig hivatalossá is tették kapcsolatukat.

– Igen, összeházasodtunk a múlt hónapban – erősítette meg a hírt a Blikk kérdésére Jánosi, aki nem szívesen beszél a magánéletéről. Az esküvő hírét sem verték nagydobra, csak a közeli barátok tudtak róla, és most is rendkívül szűkszavúan nyilatkozott.

– Szép szertartás volt, jól éreztük magunkat, de nem volt nagy felhajtás, csak a család volt jelen. Nem voltunk húszan sem – tette hozzá a színész, aki további részleteket nem akart megosztani. A Blikk informá­ciói szerint az esküvőn ott volt a színészpár kislánya, a másfél éves Liza, és Jánosi előző házasságából született két nagyobbik fia is.

Mint ismert, családját akkor hagyta el, amikor a közös forgatások összehozták kolléganőjével, a Jóban Rosszban Pongrácz Barbarájával, Legerszki Krisztával (32).

Kapcsolatuk eleinte nagy port kavart, még a közeli kollégák előtt is próbálták titkolni érzelmeiket, de nem sok sikerrel, végül két év után a szakítás mellett döntöttek.

Később Nemes Wandával már tiszta lappal kezdték kapcsolatukat: az Újszínházban több szerelmes darabban játszottak együtt, akkor lobbant köztük lángra a szerelem, amikor Jánosi független volt.

Szerelmük pedig kiállta az idő próbáját, rá három évre megszületett első közös gyermekük, most pedig hivatalosan is összekötötték életüket.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá