Tilláéknál 20 éve dúl a szerelem
2017-08-20  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Till Attila élete sem volt könnyű mindig, néha kihívásokba ütközött – lassan húsz éve pedig a nehéz helyzetekben ott áll mellette felesége, hogy támogassa.

Idén lesz húsz éve, hogy Kriszta és Tilla összeházasodtak. Bármilyen nehézséggel néztek is szembe, mindig kitartottak egymás mellett.

– Mindig is bulizós ember voltam, aki csak éjjel virult ki, akkor kezdett élni – vallotta be a Best mai számában. Hozzátette, hogy ugyan sokat foglalkozott a gyerekekkel, a bulizással apaként sem hagyott fel.

– Az apaság sem változtatott meg igazán, pedig mondták, hogy a szülővé válás mennyire átformálja az embert. Szerintem én helyes apuka voltam, aki állandóan a gyerekeivel játszott, többet láttak négykézláb, mint két lábon, de ettől még nem adtam fel a bulizást, semmit sem változtattam az életritmusomon. Szerencsére a feleségemmel mindig szerettük egymást annyira, hogy valahogy ezt is megoldjuk, és leküzdjük az akadályokat – mondta a lapnak.

Két-három évvel ezelőtt viszont elfáradt, megunta ezt az életformát, és új szenvedély után nézett.

– Mivel függő típus vagyok, új függőség után kellett néznem. Nagy kihívás volt az életemben, de áttértem a rendszeres sportra. Ez is egyfajta drog, de a feleségem jobban szereti – mesélte.

Tilla elmondása szerint filek forgatásakor akkora rajta a nyomás, hogy igazi kihívás őt elviselni a családjának.

– Elég hisztis tudok lenni. Mivel általában nem állok haragban a világgal, inkább magamban gyűjtöm a feszültséget, aztán egyszerre robbanok. Olyankor üvöltök és csapkodok – vallotta be.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá