Terápia vár Erdei Zsolt kislányára
2018-01-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Erdei Zsolt párja őszintén beszélt kislányuk állapotáról.

Erdei Zsolt kislánya a 4 éves Gréti hat hónapra, mindössze 900 grammal született, ráadásul édesanyján is életmentő műtétet kellett végrehajtani.

Madár kedvesének, teljesen háttérbe kell szorítani a saját életét, hogy teljes mértékben Grétire figyelhessen, akinek koraszülöttsége miatt megvannak a problémái.

– A kislányomnak éretlen idegrendszere van. Érezhetően más gyerek, kicsit később érik, lassabban reagál, az izomzata is lassabban fejlődik, és nehezebben koncentrál – árulta el a Ripostnak Réka, akinek Gréti mellett még a szintén koraszülött kisfiára Vilikére is oda kell figyelnie.

Réka hozzátette: Grétinek vízi terápiára és lovas terápiára is kell majd járnia, mert ezek segítenek a koraszüléssel járó lemaradás bepótlásában.

Madár párja nehezen viseli ezt a fajta életet.

– Sajnos, Zsolt nagyon sokat dolgozik, így egyedül vagyok otthon a gyerekekkel. Nincs igazán társaságom, sőt, annyira kimerít a dolog, hogy a barátaimra is kevés energiát tudok fordítani. Tulajdonképpen már ők is eltűntek mellőlem – mesélte elkeseredve Réka, aki azt is hozzátette hogy, már nem szeretne több gyereket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.