Szinetár Dóra a babavárásról mesélt
2017-03-17  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A színésznő kifejezetten készült arra, hogy harmadszor is kismama legyen, arra azonban nem gondolt, hogy ilyen hamar teljesül a vágyuk. Amikor egy pár eldönti, hogy bővül a család, az csupán az első lépés, onnan még nagyon sok idő eltelhet, mire sikerül is. Nekünk nem kellett sokat várni. Terveztük ezt a kisbabát, de bevallom, engem is meglepett, hogy ennyire gyorsan megérkezett. Szerencsére remekül érzem magam, olykor elkap egy kis émelygés, ezt leszámítva nagyon jól viselem a terhességet – nyilatkozta a negyedik hónapban járó Dóra a Best magazinnak.

Bár remek formában van, az Operettszínházban az egyik szerepét, a Lady Budapestben visszaadta, mert hamarosan sem fizikailag, sem lelkileg nem lesz olyan állapotban, hogy vállalni tudja. Az Ének az esőben című darabban pedig olyan jelmezei vannak, amit ugyancsak át kellett alakítani.

Dóráék egyelőre nem tudják, kisfiúval vagy kislánnyal bővül-e a család, és ő maga sem tudja még melyikre vágyna jobban. Ezért egyelőre még neveken sem gondolkodtak.

Dóra első gyermekét húszévesen szülte, most a harmadiknál már elmúlt negyven. Azt mondja, ez az a kor, amikor igazán képes megélni a terhességet.

– Negyvenévesen már máshogy értékelem a dolgokat, intenzívebben élem meg az érzéseket. Ugyanakkor viszont félelmetesebb is most kisbabát hozni a világra. Nagyobb felelősség. Mégis, valahogy filozófikusabban fogom fel az egész várandósságot, és ennek köszönhetően jobban megélem a csodát.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá