Szerelmes SMS – július 20-tól a mozikban!
2017-07-20  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Szerelem Berlinben

A kilencvenes évek felemelő, sírva nevetős romantikus vígjátékainak hagyományait követi a fiatal német rendezőnő, Karoline Herfurth alkotása, a Szerelmes SMS. A szerelem hálójában című film és főszereplője, Meg Ryan jut eszünkbe az SMS-eket küldő, szerelemre vágyó szimpatikus és vonzó, fiatal berlini lányról, Claráról. A történethez Berlin hangulata szolgáltat tökéletes hátteret.

A csinos gyerekkönyvíró, Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Hiába próbálja meg feldolgozni a hatalmas veszteséget, semmiben nem talál vigaszt. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól – nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja. A halott vőlegényének címzett üzenetei nem az éterben vesznek el, hanem egy nagyon is valóságos postafiókban landolnak, és megdobogtatják a téves címzett szívét. Az érzékeny lelkű Markot nem hagyják nyugodni a felkavaró, szerelmes üzenetek…

Ahogy New York is központi szerepet játszott A szerelem hálójában című klasszikusban, úgy Berlin is szinte főszereplője a filmnek, amely megmutatja a város sokoldalú, barátságos, hangulatos arcát. A két főszereplő szeretnivaló csetlései-botlásai, a kialakuló drámai konfliktusok, a lány legjobb barátnőjének és a fiú legjobb barátjának humoros segédkezése mind-mind a legjobb romantikus vígjátékok hagyományait követik. Külön öröm, hogy izgalmas európai helyszínen láthatunk viszont egy ilyen örök érvényű szerelmi történetet. A remek zenék, a szépen fényképezett, hangulatos környezet, a hol finom, hol szókimondó humor, a pörgős rendezés, valamint az elsőrangú színészi játék mind-mind tökéletes kikapcsolódást ígérnek a szerelmeseknek drukkoló nézőknek.

Szerelmes SMS – július 20-tól a mozikban!

A vetítési időpontokért kattints IDE!

Szólj hozzá