Szakított kedvesével Kárpáti Rebeka
2017-07-16  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A színésznő és kedvese két év után zárták le románcukat. Kárpáti Rebeka és Dávid kapcsolata tökéletesnek tűnt. Tavaly ősszel közös lakásba költöztek, s már azt tervezték, hogy pár év múlva egy a fővároshoz közeli településen vesznek kertes házat, hiszen a családalapítás is szóba került már köztük. Ám a fiatalok élete mégsem úgy alakult, ahogy eltervezték.

– Szakítottunk Dáviddal. Közös megjegyzés volt, hogy külön utakon folytatjuk. Szerencsére nem volt veszekedés, sikerült kulturáltan elválnunk – kezdte Rebeka. – Nincs harmadik fél, egyszerűen arról van szó, hogy nem illünk össze, és ezt kénytelenek voltunk belátni. Több éve vagyunk együtt, a problémák nem most kezdődtek, ám eddig sikerült megoldanunk mindent, túllendültünk a nehézségeken.

A fiatal lány és kedvese még most is egy fedél alatt él, persze a tervek szerint már nem sokáig.

– Keresek másik lakást, ugyanis én költözöm el. A kerületben nézegetek kiadó helyeket, remélem, hamarosan sikerül találnom valamit. Lóg a levegőben ez a történet, meg kell oldanunk – folytatta a színésznő.

– Persze az is opció, hogy egy időre az egyik barátomhoz megyek, hogy ne legyek egyedül, de ez még alakul – magyarázta Kárpáti Rebeka, aki úgy érzi nem egészséges, hogy még mindig együtt éljenek, miközben már szakítottak egymással.

Bár Kárpáti Rebeka azt vallja, hogy soha nem szabad azt mondani, hogy soha, úgy érzi, végleges a Dáviddal való szakítása.

– Hiszek abban, hogy akiknek együtt kell lenniük, azok úgyis egymásra találnak majd, de ezt az idő dönti el. Az biztos, hogy sok szép pillanatot köszönhetek Dávidnak, és mint embert én még mindig szeretem és szeretni is fogom. Remélem jóban tudunk maradni valamennyire ezek után is – mondta Rebeka.

– Végre lediplomáztam, így a nyár a pihenésről szól, no meg egy kis bulizásról, fesztiválozásról. Persze a munka sem maradhat el, augusztusig nem áll le a Jóban Rosszban forgatása sem, szóval unatkozni biztosan nem lesz időm – mesélt terveiről Kárpáti a Blikknek.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá