Szabó Zsófiék költöznek
2017-04-20  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Családi házat vásárolt Törökbálinton Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt, a jövő hónapban költöznek be új otthonukba. Ez azt jelenti, hogy megszűnik az ingázás, a fiatalok végre elkezdhetik közös életüket a saját háztartásukban.

– Valóban igaz, nem akartam idő előtt elárulni az örömhírt, de nagyon boldogok vagyunk, és még mi magunk sem hisszük el, hogy lesz egy közös otthonunk – mesélte boldogan a Blikknek az RTL Klub műsorvezetője. Szabó Zsófi régi ismerőse, Hajdú Péter közelében választott ingatlant. Úgy tudja, hogy a producert kedvelik a környéken, hiszen szorgalmasan építi a törökbálinti közösséget, nemrégiben még egy orvosi központot is felhúzott a helyieknek, így akár segíthet is a friss házasoknak a beilleszkedésben. Noha nem volt szempont, hogy Hajdú közelében telepedjenek le, Zsófi nem bánja a közelséget.

– Jóban vagyunk Petivel, amíg nem tanulok meg főzni, rendszeres vendégei leszünk az éttermének – válaszolta a műsorvezető a Blikk kérdésére, és hozzátette, eddig sem lakott túl messze Hajdútól, hiszen édesanyjának Budatétényben van lakása.

Zsófi a szomszédos kerületben élt mindaddig, amíg meg nem ismerkedett Kis Zsolttal, és tavaly októberben egy pompás esküvőn össze nem kötötték életüket. Ekkor úgy döntöttek, hogy Nyíregyházára helyezik fő bázisukat, a férfit ugyanis oda köti a munkája, szülei tágas otthonában pedig bőven elfértek. Zsófi is élvezte az itt töltött időt, hiszen szabadon hódolhatott szenvedélyének, a lovaglásnak. Zsófit azonban képernyős elfoglaltságai Budapesthez kötötték, a Story extra felvételei miatt minden héten fel kellett utaznia a fővárosba. A páros zokszó nélkül vállalta az ingázást, de nem tagadják, örülnek, hogy ennek vége.

– Megszámlálhatatlan órát töltöttünk el az autóban, Zsolti mindig hozott és vitt, csak hogy több időt tudjunk együtt tölteni. Ezután egyszerűbb lesz az életünk -mondta Szabó Zsófi.

Budapest és Nyíregyháza távolsága 245 kilométer, előfordult, hogy Zsófi és Zsolt hajnalban indultak, és este már mentek is vissza. Az oda-vissza út legalább négy-öt órát jelent a kocsiban, de ha a reggeli csúcsforgalomba keveredtek, akkor még többet rostokolhattak az úton. Amikor a fővárosban maradtak éjszakára is, akkor Zsófi édesanyjánál aludtak.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá