Spenótos-sajtos batyu
2017-11-26  /  Szerző:   /  Egyéb, Rúzs  /  Nincs hozzászólás

HOZZÁVALÓK

olívaolaj

3 gerezd fokhagyma

50 dkg spenót

20 dkg gorgonzola

2 marék dió

1 csomag leveles tészta

1 db tojás

ELKÉSZÍTÉS

1. Az olajon kicsit megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk.

2. Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk.

3. A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.

4. A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.

Forrás: Mindmegette

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.