Sarka Kata gyémántgyűrűt kapott?
2017-06-01  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A Hot! Magazin információ szerint, nem véletlen, hogy Sarka Kata több olyan képet is megosztott az elmúlt időben, ahol valamilyen drága ékszert visel, esetleg egy luxusautóban fotózkodik.

– A nőkben ilyenkor kicsit benne van az is, hogy meg akarják mutatni a volt férjüknek, hogy nélküle is megállják a helyüket. Kata valószínűleg azt akarja bebizonyítani, hogy kilépett az előző életéből, de az addigi életszínvonalát a továbbiakban is meg fogja tartani – mondta a lapnak dr. Rusz Edit klinikai szakpszichológus, aki szerint előfordulhat, hogy így akar revansot adni Hajdúnak.

Sarka már korábban is azt nyilatkozta, hogy nem szeret másoktól függeni.

-Amikor elköltöztem és beköltöztem az új lakásba, megálltam és azt mondtam magamban: “Úristen, innentől kezdve akkor nekem kell mindent egyedül csinálnom!” És életemben először éreztem magamban a felelősséget és azt, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni – mondta a Hot!-nak Sarka, aki úgy véli, hogy azok tudják csak igazán szeretni egymást, akik anyagilag függetlenek a másiktól.

Ismerősei szerint, új párja mindennel elhalmozza Katát, aki nem akar nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, de annyit elárult, hogy nem jegyezte el senki.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá