Részletek derültek ki Janicsák Veca esküvőjéről
2017-09-02  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Jancsó Miklós (†92) unokájához, Ábelhez ment hozzá nemrég Janicsák Veca (27)! Az énekesnő a természet lágy ölén mondta ki a boldogító igent, mindezt azután, hogy pár hónapja még külön voltak gyermeke apjától. Talán ezért is titkolták az örömüket az utolsó pillanatig, végül szűk körű vendégsereg előtt ment férjhez Veca.

– Veca és Ábel szinte sosem jelentek meg nyilvánosan együtt, nem hencegtek a kapcsolatukkal. Ábel civil, nem akart szerepelni, ráadásul a lányukat, Emmát sem gyakran mutatták meg a kíváncsi szemeknek. Pedig Ábel hozzá lehet szokva a felhajtáshoz és a kamerához, ugyanis a nagypapája nem más, mint Jancsó Miklós filmrendező, a nagymamája pedig Mészáros Márta. Ábel is hasonló pályán indult el, fotós lett, sőt a Temetetlen halott című filmben játszott is – mesélte egy neve elhallgatását kérő Blikk informátor, aki azt is elárulta, hogy a menyasszonyi ruha beszerzése sem volt egyszerű.

– Az első pillanattól biztos volt, hogy Vecát az édesapja, a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István kíséri oltárhoz, a ruhát így az édesanyjával, Klárával választották ki. Nem lett meg elsőre a tökéletes darab, hosszas keresgélés után egy vidéki szalonból választották ki a csipkés ruhát – árulta el a bennfentes.

Göröngyös út vezetett a nászig: Veca és kedvese öt év után idén májusban jelentette be, már nem alkotnak egy pár. Pedig akkor már nem csak az együtt töltött évek, hanem a 2016 januárjában szü­letett közös gyermekük, Emma is összekötötte őket. Az énekesnő nem árult el részle­teket a szakítás okáról, ám azt mondta, nem egy harmadik személy felbukkanása miatt futott zátonyra a kapcso­latuk. Alig telt el három hónap, s a szerelmesek ismét egy­más­ra találtak. Ábel újra megkérte Veca kezét, s egybe is keltek.

– Esküvőről sosem álmodoztam, az mindig inkább Ábel számára volt fontos. (…) A szakítás segített megérteni, hogy összetartozunk, és bár tudunk egymás nélkül élni, de nem akarunk. Számomra az a szó, hogy szerelem és a házastársi eskü azt jelenti, soha nem adjuk fel – mesélte az énekesnő a HOT! magazinnak adott interjújában, ahol azt is elárulta, Görögországba mennek nászútra kedvesével.

Veca és kedvese egy erdőben mondta ki a boldogító igent, ahová gyakran járnak kirándulni, sétálni, s persze a világ egyik legromantikusabb helyének tartják.

– A harmadik randevúnk alkalmával, amikor ott piknikeztünk, egy őzcsordát láttunk elfutni a naplementében – mesélte a helyszínről Veca a HOT!-nak.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá