Pippa a hétvégén házasodik össze vőlegényével
2017-05-19  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A csinos Pippa kezét még tavaly nyáron kérte meg a milliomos bankár, James Matthews. A páros akkor már egy éve volt együtt.

A lagzi május 20-án, szombaton lesz megtartva az englefieldi Szent Márk-templomban. A buli a Middleton-család vidéki birtokán folytatódik majd, ahová nem csak a hercegné és családja, hanem Harry herceg és párja, Meghan Markle is hivatalos lesz.

A Kensington-palota – Vilmos és Katalin londoni rezidenciája – bejelentette, hogy a házaspár ifjabb gyermeke, Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány, míg bátyja, György herceg a nyoszolyófiúnak megfelelő “page boy” tisztségét töltheti be.

Azt biztosan lehet tudni, hogy nagyon sok pénzt költöttek az esküvőjükre. A pár karikagyűrűjét és Pippa fülbevalóit Robinson Pelham ékszerész készíti, aki korábban Pippa eljegyzési gyűrűjét is elkészítette. A menyasszonyi ruha Pippa utalásai alapján elegáns stílusú lesz. A násznép 350-400 fő lesz és annak köszönhetően, hogy a többség a királyi család része valószínű a vacsorán sem fognak spórolni – írja a Daily Mail.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá