Pickup 4×4 tunning és off-road fesztivál
2017-07-05  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Most szombaton (július 8-án) légy te is ott a Magyarországon és Európában is egyedülálló Pickup 4×4 tunning és off-road fesztiválon!

Az egész napos, interaktív programok során lesznek új autó bemutatók, őrült „off-road” terepautózás és vezetéstechnikai lehetőség az épített és a természetes erdei környezetben, ahol saját autót vezetve, instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizes árkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn, akár extrém oldaldöntött helyzetben is… 🙂

Bemutatják a pickup és 4×4 vezetéstechnika alapjait, és mindent ki is próbálhatunk igazi off-road környezetben, változatos terepviszonyok között, pl. a mobil off-road rámpa extrém emelkedőjén és lejtőjén, vagy az autóhintában. 🙂 Megnézhetjük, hogy mennyivel tud többet egy épített pickup vagy egy 4×4-es autó, a „gyári” társaihoz képest! Kipróbálhatjuk, hogy mi is az a terepszög, rámpaszög, futómű-emelés, body kit, vagy azt, hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni… 🙂 és mindenre választ kaphatunk a tapasztalt vezetéstechnikai instruktoroktól. Kis szerencsével akár össze is futhatunk pár „Dakaros” versenyzővel is, akik biztosan sok érdekes dolgot tudnak majd mesélni a tereprally autókról!

De különleges és extrém autókban sem lesz hiány: a fesztiválra várják a Pickup és 4×4 szépségverseny díjazottjait, és több Pickup és 4×4-es autót külföldről is, az egyik legérdekesebb egy 6×6-os épített pickup lesz! A programok közt lesznek még különféle autó bemutatók, koncertek, díj átadások és tombolahúzások, több mint 1 millió Forint értékben; a fődíj egy 609.000 Ft értékű (18”x9” méretű) KMC „Rockstar” felni szett lesz! A várható forró hangulatról, a bikinis autómosás során, a Sloggi fürdőruha és Ipanema papucs bemutatók gondoskodnak! Ezen kívül lesznek még koncertek és gyerekprogramok, tunning show és Monster truck bemutató (ahová beülhetünk utasnak, de akár vezethetjük is), és mindez a festői HUNGARORING kellős közepén!

A belépés 14 éves korig ingyenes, a kicsiket pedig arcfestés és érdekes gyerekprogramok is várják. A bejárat előtti INGYENES parkolóban letehetjük az autónkat, és vagy gyalogosan, vagy a szintén ingyenes Dzsungel Taxival is bemehetünk. A fesztivál területén lesz egész napos Street Food étkezés, a fesztivál végén pedig egy Pickup és 4×4 autók felvonulás zárja majd az eseményt… 🙂

Az esemény helyszíne: HUNGARORING off-road pálya.

Szólj hozzá