Párja megkérte Rúzsa Magdi kezét
2017-05-09  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A nagy nyári hajtás előtti pihenésnek indult Rúzsa Magdi (31) római útja, ám az énekesnő legboldogabb utazása lett a kis vakáció.

Szerelme, Vilmos a világ egyik legromantikusabb városában ugyanis megkérte a kezét.

– Szeretném veletek megosztani a boldogságunkat! Menyasszony lettem, és alig várjuk, hogy összeházasodjunk! – írta közösségi oldalán az énekesnő, aki boldogan mondott igent földijének.

A férfi – aki egyetemi docensként dolgozik a Budapesti Műszaki Egyemen – szintén vajdasági, így nemcsak a jövőjük, de a gyökereik, az értékeik és a múltjuk is összeköti őket.

– Engem nagyon le tud nyűgözni. Hatalmas fej, rengeteget tanulok tőle. Ja, és veszettül jóképű. Ő is a Vajdaságból jött, ez is imponál. A tettvágya, az energiája meg a bölcsessége. Ahogyan tud velem bánni – mesélt egy tavaly év eleji Nők Lapja-interjúban az énekesnő Vilmosról, aki több éve biztosítja az egyre sikeresebb és nagyobb álmokkal rendelkező Rúzsa Magdi számára a hátországot.

– Össze tudjuk egyeztetni a napjainkat, még úgy is, hogy ez nem annyira egyszerű egy zenész és egy egyetemi docens esetében. De jól boldogulunk.

Biztonságot ad nekem, és mivel nagyon érzékeny ember vagyok, talán ez a legfontosabb. Nagyon éles szemmel figyeli a munkámat, így néhány kritikája komolyan építeni tud – mondta Magdi kedveséről nem sokkal később a hot!-nak, ahol azt is elárulta: vágyik már egy gyerekre is. Magdi persze mindeközben nem szeretné feladni élete álmát, hogy a színpadon áll.

– Úgy érzem, szeretnék anya lenni. Nem hagynám ki az érzést. Egy nő mindig ezerfelé fut. De sok elfoglalt nőnek sikerült már becsülettel felnevelnie a gyerekét, csak sikerül nekem is. Mivel a magam főnöke vagyok, könnyebb a helyzetem. Sok segítségem van, így nem panaszkodom. Igyekszem majd annyi időt tölteni a gyerekemmel, amennyit csak igényel. De remélem, akkor is nagyon sokszor állok majd színpadon – árulta el több mint egy éve a magazinnak az énekesnő, aki a héten megtette az első lépést afelé, hogy a magánélete is egy olyan gyönyörű sikertörténet legyen, mint a szakmai élete.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá