Orlando Bloom és Katy Perry újra együtt?
2018-01-10  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Valószínűleg valami bizarr rekord felállítására szövetkezett Orlando Bloom és Katy Perry. A sztárpár kapcsolata tulajdonképpen nem tekint vissza olyan nagyon hosszú időre, ugyanis az énekesnő és a színész 2016 tavaszán jöttek össze, aztán rögtön olyan forró lett a kapcsolatuk, hogy az internet csak pironkodott, amikor a nevezetes olasz nyaralásuk fotóit meglátta. Nem sokkal később aztán amilyen nagy volt a szerelem, olyan gyorsan véget is ért annak az évnek az őszén.

A sztárpár 2016 év végén megint mintha együtt lett volna, aztán a tavalyi évet külön kezdték meg, hogy azóta újra és újra érkezzenek olyan hírek, hogy megint együtt sétálgatnak valahol. Katy Perry egyszer bevallotta, hogy a szakítás ellenére komoly és mély barátság fűzi össze Orlandoval, amibe úgy látszik belefér az is, hogy kéz a kézben mászkálnak és csókolóznak.

A 2017-es év második felében megint mindenki állította, hogy most már vége, erre hogyan kezdődik a 2018-as év? A páros együtt nyaral a Maldív-szigeteken. Ugyan nagyon árulkodó képek nem kerültek előre a luxusnyaraló körül ólálkodó lesifotósoktól, de állítják, hogy Katy Perry és Orlando Bloom inkább szerelmespárnak látszik, semmint meghitt barátoknak.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.