Onyutha Juditot nem veszi feleségül szerelme
2017-11-17  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Mint elmondta, voltak nehéz időszakai a közelmúltban TV2 egykori sztárjának, ugyanakkor ezekben a pillanatokban is fontos támasz volt Onyutha Judit számára a család.

Édesanyja elvesztése mellett munkahelyi problémái is adódtak Juditnak, ám a család tökéletes vigasz számára. Jelenleg egy korábbi hivatását űzi, általános iskolában oktat német nyelvet.

Judit öt évvel ezelőtt ismerkedett meg Zoltánnal, akivel ma már egy párt alkotnak. Egy közös baráti összejövetelen találkoztak először, azonban csak válásaik után jöttek össze.

– Amikor megismertem, rögtön megfogott benne az, ahogy a gyermekeivel bánik. Minden nőnek fontos, hogy egy férfi milyen édesapa, és rajta azonnal láttam, hogy tökéletesen bánik csemetéivel. Következetes, és ha kell rám szól. Irányítás szempontjából ő a főnök, mellette bátran hátradőlhetek – mondta Judit a HOT! magazinnak.

A pár nagyon szereti idejét a családdal tölteni, ám néha szívesen lennének kettesben, szeretnének egymással is foglalkozni. Judit szívesen összeházasodott volna Zoltánnal, azonban a szakács nem akar esküvőt. A férfi számára a papír nem jelent semmit, legutóbbi válása után fogadalmat tett, hogy többé nem házasodik. A pár egyébként korábban megbeszélte, nem szeretnének közös gyereket, a baba túl kései lenne Judit számára.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá