Norbi megható dolgot árult el az esküvőjükről
2017-09-14  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Újra örök hűséget esküdött egymásnak Rubint Réka és Schobert Norbert. Az esküvőt és a lakodalmat Kutas egyik nívós kastélyszállójában tartották meg.

Norbi egy romantikus nosztalgiaúton, júniusban kérte meg újra szerelme kezét. A pár a polgári esküvőjük 15. házassági fordulóján újította meg a fogadalmát. Szűk körben, szeptember 5-én, kedden tartották a menyegzőt egy kutasi kastély birtokán – számolt be a Story magazin.

A menyegzőt a pár gyermekei vezették fel, akik több dalt is elénekeltek a közönségnek. A református szertartáson az új gyűrűiket kisebbik fiuk, Zalán vitte magával. Most is Lajosmizse lelkésze adta össze őket, mint ahogy hét éve is, az egyházi esküvőjükön.

Norbi a szertartáson meghatódottan vallott arról, hogy amikor öt éve háromszor is élet-halál közt lebegett és az orvosoknak kellett újraindítaniuk a szívét, az utolsó gondolata mindig Réka volt. „Nem a gyerekeim, nem az anyám, hanem a feleségem járt az eszemben. A legfontosabb, amit az ember a feleségén keresztül tanul meg, hogy mi a család, az igazi értékek és az élet tisztelete” – mondta elérzékenyülten Norbi.

Az ifjú pár szülei büszkén ültek a násznép között. Ezúttal Réka édesapja nemcsak, hogy elment a lánya esküvőjére, de oltárhoz is vezette őt. Mint ahogy nála, Réka édesanyjánál is előkerült a zsebkendő.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá