Nevelőszülőkhöz kerülhetnek Hujber Feri gyerekei
2017-05-13  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hujber Ferencéktől akár még el is vehetik gyermekeiket, ha úgy találja a gyámügy, hogy veszélyben vannak.

A rendőrség továbbra is nyomoz Hujber Feri családon belüli erőszak ügyében, azonban most már a gyámügy is vizsgálja az esetet, a családi körülményeket. Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy a színész felesége, Cynthia kihívta a rendőrséget saját otthonukhoz, amikor egy vita tettlegességig fajult.

A családnál a héten járt a szentendrei hivatal néhány képviselője környezettanulmányt készíteni, ennek alapján fognak dönteni a további intézkedésekről. Ez akár azt is jelentheti, ha úgy találják, hogy veszélyben vannak a gyerekek, akkor nevelőszülőkhöz kerülhetnek – írja a Story a mai számában.

A lap megkereste Hujbert, azonban a kialvatlannak és megviseltnek tűnt színész ingerülten reagált, videokamerával kezdett fenyegetőzni.

A szomszédokat is megkérdezték az ügyről, szerintük korábban rengeteg kiabálást lehetett a családtól hallani, a rendőrségi ügy óta viszont ezek megszűntek. A nyilatkozó szomszéd azt is elárulta, hogy Hujber csak késő éjjel vagy egyáltalán nem jár haza mostanában, felesége pedig nagyrészt egyedül mutatkozik.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá