Nádai Anikót exe segíti a gyereknevelésben
2018-03-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bár Nádai Anikó (29) és volt párja között még ma sem felhőtlen a viszony, közös gyermekük mégis békét hoz közéjük.

Az Anikó Show háziasszonya tavaly januárban – öt év együttélés után – szakított tévés kedvesével, Kovács Dániel Richárddal, akivel közös gyermekük is született.

Anikó azóta egyedül neveli Patrikot (2), ám édesapja továbbra is lelkiismeretes szülőként gondoskodik róla, ha édesanyjának szüksége van rá.

– Szerencsére van segítségem, elsősorban az édesanyám, és ebből az egy szempontból nem panaszkodhatom a fiam apukájára. Tényleg mindenben segít, odafigyel rá, és igazából ez egy hatalmas ajándék, ha jobban belegondolunk. Ha nekem is van valami esti munkám, vagy éppen meg kell jelennem egy rendezvényen, mindig készséggel vállalja a gyerekfelügyeletet – vallotta be a Blikknek Anikó, akinek egykori párja – úgy tűnik – megtartja ígéretét.

Kovács ugyanis korábban azt nyilatkozta Nádaival együtt, hogy szétválásuk ellenére mindketten felelősségteljes szülei lesznek a csöppségnek, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy fiuk ne szenvedjen amiatt, hogy szüleik külön váltak.

– Egy életre összeköt bennünket csodálatos gyermekünk, akit mindennél jobban szeretünk, és továbbra is közösen nevelünk majd. Olyan minőségű szeretetet és törődést szeretnénk neki nyújtani, amelyet csak kiegyensúlyozott szülőktől kaphat egy gyermek – nyilatkozták a szakításuk után Nádaiék, és ezt be is tartották.

A köztük lévő béke azonban kizárólag csak a gyereknevelésre korlátozódik. Korábban a Borsnak Anikó maga is bevallotta, barátként sokkal jobban működnek Kováccsal, mint párkapcsolatban.

– Ma sokkal jobban működik a kapcsolatunk, mint amikor együtt voltunk. Bármikor számíthatunk egymásra, barátok lettünk. Patrik után megfogadtam, hogy nem lesz több gyerekem. Ilyen szépet, okosat, jót amúgy sem tudnék még egyet szülni, akkor meg minek belevágni – fogalmazott Anikó.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.