Mit árulnak el a nőnapon kapott virágok a párkapcsolatodról?
2018-03-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Holnap ünnepeljük a nemzetközi nőnapot. A nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta minden év március 8-án tartanak. Nőnap alkalmával a leggyakoribb és egyben a legszebb ajándék, amit egy nő kaphat, az a virág. Gondolkodtál már azon, hogy milyen érzelmeket fejezhet ki egy virággal a párod? A szerelmed által választott virág ugyanis sokkal többet elárul arról, hogy miként érez irántad, mintha egy méregdrága ajándékot vett volna neked. Az általa választott virággal a párod kifejezheti az érzelmeit, ezért nem árt tudnod, hogy az egyes virágok milyen üzenetet hordoznak a szerelmetekről. A virágok ugyanis nagyon beszédesek…

1. Ha tulipánt kaptál nőnap alkalmából, ezt üzeni neked a párod….

Ha nőnap alkalmával a párod egy nagy csokor tulipánnal lep meg, akkor valószínű egy mesébe illő szerelmi történet a tiétek. A tulipán ugyanis a tartós szerelem jelképe, mely minden akadályt legyőz az érzelmek ereje által. Ha tulipánnal ajándékoz meg a párod, akkor ezzel azt üzeni, hogy hosszú időre szeretne veled maradni és nem fogja hagyni, hogy bármi is szétszakítson titeket egymástól.

2. Ha nárciszt kaptál nőnap alkalmából, ezt üzeni neked a párod…

Ha nőnap alkalmával a párod egy csokor nárcisszal lep meg, ez azt jelenti, hogy nagyon kíván téged. A nárcisz ugyanis a szép és nemes megjelenése mellett egy nagyon meghatározó, karakteres illattal is rendelkezik, mely egyben valódi afrodiziákum. Ha nárciszt kapsz a párodtól, ez azt jelenti, hogy egyszerűen bolondul érted, a kapcsolatotok pedig nagyon forró szerelemmel fűtött. Vigyázz azonban, mert ez a fajta erős szerelem sokszor a megszállottságig tud fajulni, mely ha egyszer véget ér, nagyon mély nyomot fog hagyni a lelkedben, melyet sosem fogsz elfelejteni.

3. Ha jácintot kaptál nőnap alkalmából, ezt üzeni neked a párod…

Ha nőnap alkalmával jácintot kapsz a párodtól, akkor ez annak a jele, hogy a párod játékos, szelíd érzelmeket táplál irántad, és úgy tekint a kapcsolatotokra, mint egy szórakoztató kalandra, mely nem robban ki a forró szenvedélytől. Ez nem azt jelenti, hogy párod nem fejlődhet még ezen a területen. Jó hír viszont, hogy azok a párkapcsolatok, melyeknek az alapja a barátság, a legtartósabbak, így semmiképp sincs okod az aggodalomra abban az esetben sem, ha jácintot kapsz nőnapra a párodtól.

4. Ha szegfűt kaptál nőnap alkalmából, ezt üzeni neked a párod…

Ha nőnap alkalmával szegfűt kapsz a párodtól, ez azt jelenti, hogy csodál téged, felnéz rád, de nem táplál mély érzelmeket irántad. Bár a szegfűt egyes vidékeken a megvetés jeleként tartották számon, általánosságban mégsem ez volt rá jellemző. Ma a vörös színű a csodálatot jelképezi, a sárga a visszautasítást, ez a két szín együtt a csalódást jelenti.

5. Ha rózsát kaptál nőnap alkalmából, ezt üzeni neked a párod…

Ha nőnap alkalmával rózsát kapsz a párodtól, akkor tudhatod, hogy a párod nagyon szeret téged. A vörös rózsa egyértelműen a szerelem, a szeretet jele. A sárga rózsa a szerelem lanyhulását is jelenti, illetve utalhat féltékenységre is. A fehér rózsa lassú közeledést és egyben tisztességes szándékot és ártatlanságot is jelképez.

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.